Comunicate de presa

Transfer aeroport este un serviciu ce va pune la dispozitie un transport convenabil si fara probleme !

Cautati un transport convenabil si fara probleme? Firma de transport Lukadi se concentreaza pe furnizarea de servicii de inalta calitate si satisfactia clientilor. Vom face tot ce putem pentru a va satisface asteptarile.Oferim servicii de transfer aeroport douazeci si patru de ore pe zi sapte zile pe saptamana. Nu percepem taxe suplimentare.

Clientii care pretuiesc: confortul, luxul, intimitatea si comoditatea alegerii propriului timp de plecare sau sosire vor aprecia serviciul privat de plimbare. Bucurati-va de liniste, stiind ca transferul dvs. privat va asteapta la aeroport, la sosirea dvs.

Pe langa serviciul de transfer aeroport punem la dispozitie si serviciul partajat, ceea ce inseamna ca firma de transport poate efectua mai multe opriri pentru a ridica alti pasageri, ceea ce va extinde considerabil timpul de calatorie. Cu serviciul partajat, nu puteti alege ora preferata de plecare sau de sosire pe care serviciul privat il ofera.

Pe langa serviciul de transfer aeroport punem la dispozitie si serviciul de transport comun cu alti pasageri. Acest tip de serviciu ofera o solutie economica care transporta pasageri care calatoresc pe un traseu similar. Serviciul de calatorie este oferit intre terminalul de pasageri si cazarea turistica. Oprirea va fi la usa hotelului sau la un loc de oprire din apropiere. Timpul de calatorie este putin marit pentru a permite imbarcarea si debarcarea diferitelor grupuri de pasageri. Vehiculele pot varia de la un microbuz la un autocar mare.

Avem optiuni de transport pentru toti calatorii – indiferent ca calatoresc singuri sau intr-un grup, sau daca au bagaje multe sau nu !

Puteti alege din:

Servicii non-stop (serviciu direct, fara opriri)

Transport in comun (impartasiti calatoria cu altii oameni care calatoresc in aceeasi directie, poate include opriri)

Premium

Non-stop

Serviciul nostru de transfer aeroport este perfect pentru grupurile cu constiinta bugetara, pentru grupuri mari sau pentru calatorii singuri, serviciul nostru de partajare este ieftin si eco-prietenos. Pentru grupuri mari sau mici, serviciul non-stop este o calatorie directa catre destinatia dvs., fara opriri suplimentare pentru alti pasageri. Cu autovehicule si soferi disponibile non-stop, transfer aeroport devin rapid furnizorul de servicii preferate si prima alegere pentru calatorii.

Punem oamenii pe primul loc. Fiecare parte a experientei de transfer aeroport a fost proiectata in jurul sigurantei si securitatii.

Cand va planificati o vacanta sau o alta calatorie care implica zbor, este o idee buna sa va ganditi la bagajele dvs. înainte de ziua în care intentionati sa calatoriti. Dupa rezervarea zborului si efectuarea rezervarilor de transfer cu servicii locale de transfer, ar trebui sa decideti ce veti avea nevoie pentru a lua cu dumneavoastra, insa cu transfer aeroport nu trebuie sa va faceti griji pentru ca avem numeroase locuri pentru bagaje.

Abordarea rapida si personala înseamna ca clientii nostri sunt încrezatori în cunoasterea faptului ca cineva va lua proprietatea si controlul rezervarilor pentru închirierea de autocare si microbuze si este de asemenea responsabil pentru asigurarea faptului ca totul se desfasoara cat mai usor posibil.

Avand o acoperire la nivel national si vehicule potrivite pentru orice ocazie, transfer aeroport poate oferi o solutie pentru orice cerinta de calatorie.

 .

No Comments Found

Leave a Reply