Comunicate de presa

Firma de transport Lukadi va sta la dispozitie cu serviciul de Inchirieri microbuze oricand la nevoie !

Inchirieri microbuze cu sofer:

Alaturi de dumneavoastra de fiecare data:

Firma de transport Lukadi pune la dispozitie serviciul de inchirieri microbuze, pentru diferite evenimente, cum ar fi: petreceri, zile de nastere, aniversari, etc.

Daca petrecerea dvs. include calatorii de noapte sau plimbari de weekend, suntem alegerea numarul unu pentru calatoriile de grup cu microbuzul. In cazul in care doriti sa faceti o calatorie scurta, o calatorie de o zi sau o calatorie de cateva zile, va vom personaliza traseul dorit.

Toate locatiile:

Microbuzele noastre pot fi inchiriate pentru evenimente sau chiar petreceri si festivaluri in tara. Fiecare locatie este suficient de buna pentru a face o vizita. Dumneavoastra alegeti destinatia si Inchirieri microbuze va va duce acolo.

Soferi competenti si microbuze moderne pentru siguranta dvs.:

Soferul dumneavoastra:

In timpul calatoriei dvs., veti avea unul dintre conducatorii nostri capabili si experimentati. Vom avea grija in cel mai convenabil mod de a efectua cu atentie calatoria dvs., fara a va deranja sa conduceti.

Inchirieri microbuze disponibil pentru toate evenimentele:

Inchirieri microbuze va ajuta sa va creati turul individual. Aveti de gand sa vizitati un muzeu, un oras istoric, un parc de distractii sau calatoriti in tara ? Va luam de statia prestabilita si va aducem oriunde doriti. Daca doriti sa includeti o escala la bordul pasagerilor sau daca aveti un transport mai mare, va vom ajuta sa va impliniti toate dorintele. Cu toate acestea, in cazul in care se intampla schimbari bruste in timpul fazei de pre-deplasare, persoana dvs. de contact personal este accesibila in permanenta pentru a va ajuta cu problemele dvs. tehnice, personale sau alte probleme aparute.

Inchirieri microbuze pentru ziua de nastere:

Pentru fiecare grup de varsta

Fiecare grupa de varsta este binevenita in microbuzele noastre. Fiecare copil de ziua de nastere are sansa de a sarbatori impreuna cu prietenii. Singurul lucru de care trebuie sa ai grija este starea buna in microbuz.

Decoratiuni individuale

Deoarece sarbatoriul merita sa aiba cea mai vesela si mai frumoasa zi de nastere a anului, sunteti mai mult decat bineveniti sa va stilizati autobuzul in mod individual, inclusiv flori, baloane si multe decoratiuni.

Soferi competenti si microbuze moderne pentru siguranta dvs. :

Fiabilitate

Dupa ce va rezervati autobuzul, puteti trece aceasta sarcina de pe lista dvs. de lucru. Datorita experientei acumulate pana in prezent, putem realiza fiecare excursie individuala creata, personalizata pentru scopurile dvs. Vom fi acolo pentru dumneavoastra !

Sofer flexibil

Pentru ca invitatii zilei de nastere sa fie in starea de spirit potrivita, soferii nostri flexibili ar putea fi chiar deschisi sa cante ,,La multi ani,, daca doriti ! Soferul dvs. individual este contactul dvs. personal in calatoria care va sustine prin orice dorinta din partea dvs. Expertul nostru profesionist si cu experienta se va concentra pe aducerea grupului dvs. in siguranta la locatiei dvs.. In cazul unor escale necesare pentru a aduna mai multe persoane pentru petrecere, sunteti mai mult decat binevenit sa ne informati despre detalii si va vom personaliza plimbarea perfecta.

Sarbatoare comuna

Prietenii, rudele si cunoscutii sunt bineveniti sa se bucure de plimbarea confortabila catre petrecerea zilei de nastere. Calatoria in comun aduce oamenii mai aproape si include posibilitatea ca pasagerii sa-si poata face noi prieteni sau sa tina pasul cu prietenii. Deoarece nici unul dintre invitati nu este responsabil de condus, toti se pot concentra pe sarbatorirea persoanei in cauza. Sarbatoritul insusi se poate retrage, poate vorbi cu toti prietenii si nu este nevoie sa se concentreze asupra organizarii transportului.

 .

No Comments Found

Leave a Reply