Ce tip de ferestre sa alegem

Ferestrele, luminatoarele și ușirile cu geam termoizolante și ineficiente reprezintă mai mult de 25% din facturile medii ale gospodăriei. Puteți reduce costurile energiei cu până la 15% prin cumpărarea de ferestre cu sticlă cu izolație dublă, cu căptușeli rezistente la căldură, rame etanșe și / sau evaluări Energy Star. Zgomotul redus de geamuri izolate sau cu pereți dubli, care conțin între 0.6 -1 cm aer (sau argon) între geamuri. Spațiile mai mari de aer și sticla mai groasă reduc zgomotul mai mult.

Viața utilă: majoritatea producătorilor spun că ferestrele ar trebui înlocuite după aproximativ 20 de ani. Semnele unei ferestre defectuoase includ închiderea cu probleme, proiectarea și geamurile care colectează condens, gheață și îngheț.

Luminatoarele oferă 30% mai multă lumină decât ferestrele verticale de aceeași dimensiune. Adăugați grile personalizate la ferestrele standard. Grilajele speciale nu cresc în mod semnificativ prețul unei ferestre și puteți chiar să aveți grile făcute pe baza unui desen sau a unei schițe. Adresați-vă unui specialist despre opțiunile și costurile de la diferiți producători.
Lemnul masiv: Mare izolator împotriva căldurii și frigului, dar este costisitor, necesită întreținere. Aceste ferestre cu rame din lemn masiv sunt in momentul actual foarte cautate, datorita aspectului natural si al rezistentei in timp.Daca veti folosi profile din aluminiu il gasiti la preturi accesibile, dar conduce la caldura si frig.
Cel mai scump tip, cu rame din lemn în interior și din aluminiu sau coajă de vinil pe exterior; scheletul din lemn ajută la minimizarea transferului de căldură și frig, în timp ce cochilia exterioară face fereastra de întreținere redusă.

Sticla cu emisie scăzută (low-E) are o acoperire metalică subțire care reflectă căldură înapoi la sursa sa, menținând căldura în interiorul casei în timpul iernii și în afara acesteia în timpul verii. Acoperirile low-E reduc, de asemenea, costurile de energie și blochează razele UV, permițând în același timp 95% din lumina naturală să treacă.

Tehnologia Dispozitivelor Particulate Suspendate, atât pentru ferestrele noi, cât și pentru cele existente, permite proprietarilor de case să utilizeze un comutator de dimmer pentru a regla lumina care intră. Acoperirile cu geamuri aplicate cu profesionalism reduc costurile de strălucire și de energie și blochează razele ultraviolete care duc la estomparea podelelor, țesăturilor și ferestrelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *