Un scaun auto ce ofera siguranta totala

Legislatia in Romania, dar si in Europa, prevede ca nu poti circula cu bebelusul sau copilul pana la 12-13 ani, intr-un autoturism, fara a avea un scaun special. De aceea, este nesesar sa achizionezi un scaun special pentru el. Alegerea scaunului auto potrivit pentru copilul tau este un proces complex si, de cele mai multe ori, dificil. Multitudinea de modele existente pe piata la ora actuala, ingreuneaza si mai mult decizia. Diferenta deintre ele este foarte greu de sesizat. Pornind de la cateva criterii bine stabilite, aria de cautari se poate restange semnificativ, astfel incat decizia sa fie mai usor de luat. Daca este sa ne limitam la criterii care tin de calitate si de nivelul de siguranta al copilului, magazinul online Kidscare.ro are scaune auto copii care respecta toate standardele privind securitatea si calitatea.

Un alt aspect important care trebuie sa-l ai in vedere atunci cand achizitionezi un scaun auto special pentru copil, este varsta pe care o are copilul in momentul cumpararii. Tinand cont de acest aspect, poti achizitiona scaune auto 0-36 kg, fiind recomandate pentru bebelusi si copii, de la nastere pana la varsta de aproximativ 11 ani. Acest scaun imbina siguranta cu confortul, fiind utilizat pentru o perioada indelungata de timp. Scaunul are un sistem rotativ ce permite rotirea scaunului la 360 grade(doar prin apasarea unui buton), fiind usor de fixat, atat cu fata cat si cu spatele la directia de mers. Sistemul isofix rigid ofera scaunului siguranta. Sistemul de reglare este foarte usor accesibil si nu deranjaza copilul. Scaunul are reductor pentru prima parte a utilizarii lui, iar meterialul din care este confectionata tapiteria este rezistent, dar lasa pielea copilului sa respire.

Pentru copii cu varste cuprinse intre 1-11 ani, poti cumpara scaune auto 9-36 kg, care imbina perfect siguranta cu confortul si poate fi utilizat o perioada indelungata de timp. Scaunul auto Georgia face parte din aceasta categorie si, prin sistemul isofix rigid, ofera siguranta sporita. Dispune de centura de ancorare superioara (Top Tether); centurile scaunului au sistem de prindere in 5 puncte; spatar reglabil in 4 pozitii, de la pozitia de drum pana la cea de somn; tetiera are 4 pozitii; centurile reglabile pe inaltime; are sistem de protectie laterala in caz de impact; tapiteria este moale si confortabila.

Pentru a avea parte de o calatorie sigura si confortabila, alaturi de copilul tau, scaunele auto de pe kidscare.ro sunt ceea ce iti trebuie..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *