La Cris-smile.ro deciziile se fac in favoarea pacientilor

De multe ori, cand m-am tocmit cu un meserias sa imi faca o anumita lucrare si eu nu ma pricepeam in domeniul respectiv, discutand la sfarsit cu oameni care se pricepeau, constatam ca a ales solutia cea mai costisitoare.

Sigur ca lua decizii in favoarea lui, de aceea este bine sa alegi mereu furnizori de servicii onesti care sa aleaga solutia optima pentru tine ca beneficiar, din toate punctele de vedere. De multe ori cel mai costisitor produs sau cea mai scumpa lucrare nu se potriveste tuturor.

Cand vorbim despre onestitate in stomatologie rostim de fapt numele clinicii Cris-smile.ro.

Iata lista probelor incontestabile de etica profesionala legate de clinica prezentata mai sus:
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=7hba7R1X9T4]

  1. Inaintea stabilirii planului de tratament se fac analize complete. Prin urmare nu se pregateste pacientul pentru implant dentar pana nu se fac controale riguroase si analize. 99% se exclude posibilitatea ca organismul sa nu accepte implantul fiindca se verifica dinainte daca sunt riscuri de respingere sau nu. Profesionistii clinicii prezentate mai sus sunt interesati ca pacientii sa plece multumiti din cabinet, mandrii de dintii lor, iar acestia sa nu ii jeneze sub nicio forma.
  2. Nimeni nu este exclus de la serviciile considerate de lux. Cris-smile demonteaza mitul implantului dentar care se adreseaza exclusiv oamenilor foarte bogati. Accesibilitatea tuturor la acesta tehnica de restaurare a danturii, fara sa afecteze dintii sanatosi aflati in vecinatatea gingiilor goale se asigura prin reduceri substantiale de preturi. Implantul total al gurii costa 4250-5000 de euro, suma care poate fi achitata si in rate. Daca pretul initial al unui implant era de 500 de euro, in prezent cu reducerea cu tot el costa doar 390 de euro.

Nu ai cum sa nu apreciezi acesti specialisti care iau decizii in favoarea ta si te trateaza cu maxima consideratie!

Inaintea investigatiilor pentru descoperirea tratamentului potrivit, clientul se poate documenta pe site-ul oficial al clinicii, unde gaseste informatii suficiente despre toate serviciile pe care le va primi aici: compatibilitati, incompatibilitati, termen de garantie, costuri, etape de realizare. Acest lucru demonstreaza faptul ca specialistii isi fac treaba ca la carte incepand cu informarea, consultatiile, elaborarea planului de tratament si tratarea pacientilor. Evaluarile pacientilor demonstreaza faptul ca toate deciziile luate aici au avut in centrul atentiei binele pacientului..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *