articole

Ce trebuie sa stiti inainte de a inchiria o masina

Atunci cand va decideti sa inchiriati o masina trebuie sa tineti cont de anumite aspecte. In primul rand, trebuie sa stiti ca daca faceti rezervarea de inchiriere a masinii din timp, veti beneficia de anumite reduceri. Cel mai indicat este sa cautati pe Internet oferte diferite pentru servicii Rent a Car Bucuresti, sa le comparati si apoi sa faceti rezervarea on line pentru masina dorita.

In cele mai multe situatii, atunci cand inchiriati masina pe o perioada de timp mai mare de o luna, pretul este mult mai avantajos, caci nu se mai calculeaza per zi, ceea ce este in avantajul dumneavoastra. Exista multe companii de inchirieri auto Bucuresti, insa Alana Rent reuseste sa se evidentieze prin flota impresionanta si tarifele foarte mici percepute pentru serviciile oferite. In plus, Alana Rent va pune la dispozitii masini de inchiriat in diferite locatii din tara si din Bucuresti.

Daca doriti sa faceti economie de carburant si de bani, alegeti o masina potrivita pentru tipul de calatorie pe care urmeaza sa o faceti. De exemplu, daca veti calatori mai ales in interiorul orasului este recomandat sa optati pentru o masina mai mica, ce are si implicit si un consum mai redus de carburant. Daca insa doriti sa inchiriati un automobil pentru calatorii mai lungi, care se vor desfasura mai ales pe autostrada sau pe drumuri nationale, puteti opta pentru o masina mai puternica si mai mare. La Alana Rent veti gasi o gama foarte variata de masini, din care puteti sa o alegeti pe cea mai potrivita pentru dumneavoastra.

De asemenea, ganditi-va si la spatiul de care aveti nevoie pentru bagaje, mai ales in cazul in care calatoriti cu copii. Daca plecati in concediu cu copii si inca o familie de prieteni, decat sa mergeti cu doua masini, mai bine optati sa inchiriati o masina cu mai multe locuri.
De asemenea, inainte de a alege o companie care ofera servicii de inchiriat automobile, ar fi bine sa cititi si review-urile realizate de alti clienti si eventual comentariile lasate de acestia pe pagina de Internet a companiei. Pe pagina alanarent.ro veti gasi numai testimoniale pozitive!
.

1 Comment

  • Roxana

    In ceea ce priveste inchirieri auto (in special masini mici, low-cost) eu personal am experienta in Romania cu firma Five. Intotdeauna sunt curioasa despre experientele altora si imi aleg firmele in functie de testimonialele clientilor mai vechi.
    Despr cei de la Alana am auzit multe si vreau sa testez si serviciile lor PS: trebuie sa imi raspunda la orice ora, deoarece preiau masina tarziu.

    Reply

Leave a Reply