Comunicate de presa

Ceara de epilat, alegerea potrivita pentru fiecare femeie in parte

ceara de epilat

Stiati ca exista mai multe tipuri de ceara de epilat? Exista fel si fel de variante pe care le puteti achizitiona in acest sens, fie pentru acasa fie pentru salonul de infrumusetare: www.tpb.ro. Diferentele intre tipurile de ceara de epilat disponibile sunt uneori mai mici, alteori mai mari, cert este ca fiecare femeie in parte va avea propriile preferinte in acest sens, cel mai probabil. Astfel, indiferent ca vorbim de o ceara de epilat traditionala, una de unica folosinta sau una cu aloe vera si asa mai departe, e bine sa cunoasteti cate ceva despre variantele pe care le aveti la dispozitie in acest sens.

Cu ceara de epilat efectele sunt de durata si “manopera” e ieftina

Principalele motive pentru care femeile inca apeleaza la utilizarea de ceara de epilat? Ei bine, e cat se poate de simplu. In primul rand, efectele epilarii cu ceara de epilat sunt durabile, adica de pana la cateva saptamani, de la caz la caz. Totodata, ceara nu e scumpa E importnat si acest aspect, mai ales tinand cont de faptul ca epilarea este un proces de infrumusetare repetitiv. Adica da, trebuie sa recunoastem, nu e suficient ca si epilarea, adica inlaturarea parului nedorit de pe corp, sa fie efectuata o singura data in viata. la anumite intervale de timp, intreaga “procedura” va trebui repetata, indiferent de care ar fi ea.

Iata deci ca folosirea de  este un avantaj si din punct de vedere al costului. Puteti achizitiona ceara de epilat de calitate superioara la preturi foarte convenabile: www.tpb.ro. Desigur, exista si aparate de epilat cu ceara de exemplu, care sunt si mai simplu de folosit, trebuind sa fie inlocuite doar tuburile cu ceara la acesta. Un astfel de aparat, apropo, il puteti achizitiona ca si set impreuna cu incalzitor de ceara cu fir, baza pentru incalzitor, flacon cu ceara si rola de hartie de epilat: www.tpb.ro.

Ceara de epilat cu talc, cu miere, cu aloe vera, etc.

Dupa cum am mentionat exista mai multe feluri de ceara de epilat. Astfel, veti intalni de exemplu ceara cu talc, liposolubila, de unica folosinta. Formula sa cu extract de miere de albine va proteja pielea. Este potrivita tuturor tipurilor de ten si este maleabila, fiind folosita cel mai des de care cosmeticiene. Poate fi incalzita in cutia proprie sau in incalzitorul de ceara, fiind vanduta intr-un recipient metalic. Puteti insa opta si pentru ceara de epilat traditionala discuri, perfecta pentru radacinile de par foarte groase. Ceara aceasta este refolosibila si este usor de manipulat datorita formei sale de disc. Se aplica dupa incalzire in incalzitorul de ceara timp de 20 de minute, in sensul cresterii firului de par. Dupa epilare se recomanda masarea pielii cu uleiuri specifice.

Ceara de epilat la flacon, sau ceara de epilat in cantitati mai mari, de si chiar 10 kg pentru saloane de infrumusetare, ceara de unica folosinta sau refolosibila, le veti regasi pe toate in zilele noastre chiar si online: www.tpb.ro. Alegeti varianta cea mai convenabila pentru dvs. si bucurati-va de rezultate.

.

No Comments Found

Leave a Reply