Cum alegeti cel mai potrivit tip de camera de securitate

O vorba din batrani spune ca “paza buna trece primejdia rea”! Si primul si cel mai simplu demers pe care il puteti face in acest scop este montarea unui kit supraveghere casa. In acest mod stiti ca sunteti in siguranta atat dumneavoastra, cat si familia, dar si bunurile pe care le detineti.
camera
Un asemenea sistem de monitorizare a casei implica si instalarea de camere de supraveghere. Acestea sunt de mai multe tipuri, asa ca trebuie sa decideti care produs este cel mai potrivit pentru nevoile dumneavoastra.
Inainte de a achizitiona camere de supraveghere trebuie sa tineti cont de anumite criterii: in primul rand de aspect. De exemplu, daca doriti ca respectiva camera sa fie discreta si sa nu atraga atentia asupra ei, trebuie sa alegeti un model de dimensiuni reduse, ce poate fi usor camuflat. Una dintre optiuni ar fi camera de supraveghere tip Dome. Daca insa doriti ca oamenii sa fie constienti de faptul ca sunt monitorizati, puteti opta pentru camere de supraveghere tip caseta.

Claritatea imaginilor inregistrate este iarasi un factor foarte important care determina alegerea unui anumit tip de camera de supraveghere. In acest caz trebuie sa optati pentru camerele cu rezolutia cea mai buna chiar si in cazul in care este necesara compresia imaginilor sau in cazul in care sunteti nevoiti sa mariti imaginea. In stransa legatura cu aceasta caracteristica se afla si gradul de luminozitate a spatiului in care va fi amplasata camera. Camerele dotate pentru a filma pe timpul noptii sau in conditii de luminozitate scazuta sunt diferite de cele care trebuie sa functioneze in lumina foarte puternica.

Un alt aspect caruia trebuie sa ii acordati atentie atunci cand cumparati o camera de supraveghere este locatia unde aceasta va fi instalata- afara sau in interior. Camerele video concepute pentru a fi montate in exterior beneficiaza de protectii suplimentare pentru intemperii sau pentru temperaturi reduse.
Este important sa stabiliti si ce arie de acoperire doriti sa aibe camera. Exista camere construite pentru a monitoriza portiuni mai restranse si altele care au un unghi de redare mai amplu. Daca alegeti camere cu unghi mai mare puteti sa folositi un numar mai redus de asemenea produse si totusi sa supravegheati o portiune mare.
Din fericire pentru dumenavoastra, la security-solution.ro veti gasi o gama completa de camere de supraveghere si veti beneficia de consultanta gratuita pentru a putea alege cel mai potrivit produs.