Comunicate de presa

Ceara epilat pentru o piele frumoasa

Pielea frumoasa trebuie intretinuta s ingrijita cu produse de calitate care se potrivesc tipului de piele. Pe langa produsele de ingrijire consacrate, avem nevoe si de o epilare profesionala pentru a scapa de parul nedorit si a avea o piele catifelata, placuta la atingere. Pentru o astfel de piele aveti nevoie de o o epilare cu ceara pentru ca aceasta va fi metoda potrivita de a scapa de parul nedorit. Pe langa aparatul potrivit, mai aveti nevoie si de ceara epilat de calitate, impreuna formand kitul pe care orice femeie trebuie sa il aibe.

Tipuri de ceara epilat

In functie de sensibilitatea pielii si de zona pe care o epilam, trebuie sa alegem ceara epilat potrivita. Pentru a stii ceea ce trebue sa utilizati, este necesar sa cunoasteti tipurile de ceara epilat. Veti gasi cartuse de ceara epilat roll-on ce se potriveste pentru zonele de epilat mai putin accesibile si anume incheieturi sau mustata. Ceara epilat in cartus roll-on se poate gasi pe variata roz pentru pilea sensibila, in variante cu arome de ciocolata,mar sau lamaie pentru a lasa pielea neteda si matasoasa o perioada mai mare de timp, dar si ceara epilat zinc alb pentru a nu simti durerea epilarii. Un alt tip, ceara epilat la cutie are diverse arome  si se potriveste pentru diverse tipuri de piele. Veti gasi ceara la cutie titanum roz, cu mere, sau clorofila. Se mai gaseste si ceara epilat traditioala in stare naturala si in combinatie cu diferite arome precum ciocolata.  Indiferent de tipul de ceara epilat aes, asigurati-va ca o veti utiliza conform instructiunilor.

Cum poti utiliza ceara de epilat?

Ceara epilat se utilizeaza usor si comod, atat in saloanele de infrumusetare, cat si acasa, fiind necesar sa aveti doar aparatele si accesoriile potrivite. Astfel, pentru ceara de unica folosinta veti gasi castuse speciale ce contin diferite tipuri de ceara. Aceste cartuse sunt utilizate impreuna cu un aparat ce incalzeste ceara din interior, dar si cu benzi ce ajuta la epilare. De cealalta parte, ceara traditionala si cea la cutie pot fi utilizate impreuna cu un decantor ceara sau un recipent ce trebuie sa o incalzeasca. Puteti sa optati si pentru ceara epilat refolosibila, astfel veti face economii si veti avea aceleasi rezultate bune la epilat.

Avantajele epilarii cu ceara epilat

Epilarea este ceva mai mult decat indeprtarea firelor de par nedorite. O epilare trebuie sa ofere si o piele catifelata, o piele naturala, astfel ca ceara epilat este alegerea perfecta. Pe langa faptul ca o sa scapati de parul nedorit, ceara epilat ajuta si la exfoliere pielii, mai exact a stratului de celule moarte. De asemnea, diferite tipuri de ceara epilat pot fi utilizate si pentru pielea sensibila sau cea bronzata, fara a o afecta. Nu uitati insa ca dupa epilarea cu ceara trebuia sa hdratati pielea si sa utilizati o lotiune ce impiedica dezvoltarea firelor de par sub piele, astfel va veti bucura de toate avantajele.

Ceara epilat este alegerea perfecta pentru a scapa de parul nedorit si a avea o piele catifelata. O sa va bucurati de o epilare rapida si cu o durata mare in timp.

Detalii pe www.tpb.ro!.

No Comments Found

Leave a Reply