Energia verde nu a fost niciodata mai accesibila: alegeti sa instalati kituri fotovoltaice!

kit fotovoltaic

Energia verde a inceput sa fie o preocupare din ce in ce mai mare pentru oameni intrucat au realizat cate avantaje poate sa furnizeze energia regenerabila. Chiar multe tari depun eforturi considerabile pentru a putea sa raspandeasca acest concept. De exemplu India depune eforturi cinsiderabile pentru a inchiria acoperisurile diverselor cladiri pentru a monta panouri solare dar acest lucru inca nu este posibil datorita birocratiei si imposibilitatii de a gasi un acord prin care sa faca posibil acest demers si din punct de vedere juridic.

Dar noi, cei de la Palagio va punem la dispozitie posibilitatea de a utiliza aceasta energie verde prin achizitionarea unui kit fotovoltaic. Acest kit fotovoltaic este mai putin cunoscut de persoanele care nu lucreaza cu electricitatea si nu au nimic de-a face realizarea iluminatului pentru un anumit spatiu.

Ce este si ce contine un kit fotovoltaic?

Termenul de kit fotovoltaic este folosit in noua tehnologie si acesta se refera la faptul ca acest kit preia energia solara si o transforma in curent electric cu ajutorul caruia se ilumineaza toate spatiile vizate.

Acest kit fotovoltaic aduce foarte multe avantaje printre care cel mai important este reprezentat de economisirea substantiala pe care o creeaza in timp. In acest fel veti renunta la furnizorul dumneavoastra de electricitate si in mod automat veti avea o factura in minus de platit.

Elementele care compun un kit fotovoltaic este compus din grupul de panouri solare (in general patru), post – transformare / invertor, cabluri electrice pentru conexiuni, suporturi panouri fotovoltaice, sisteme de urmarire a soarelui, alte componente de fixare sau prindere.

Instalam capacitati de pana la 500 kW, astfel incat acest kit fotovoltaic poate sa suporte alimentarea unei cladiri industriale.

Servicii oferite pentru instalarea unui kit fotovoltaic

Inainte de instalarea unui asemenea kit fotovoltaic oferim consultanta, intrucat consideram ca este foarte important sa se cunoasca toate elementele si caracteristicile spatiului unde urmeaza acestea sa fie montate. De asemenea, in acest fel veti putea afla mai multe informatii despre acestea si suntem siguri ca dupa ce le veti instala veti putea constata cu usurinta avantajele pe care un kit fotovoltaic vi le ofera.

Va punem la dispozitie chiar si pregatirea dosarului ANRE privind autorizatia de conectare la reteaua de distributie nationala. Va vom proiecta intreg sistemul astfel incat acesta nu va crea impedimente si nu va strica aspectul estetic.

Va vom furniza toate elementele componente ale instalatiei si le vom instala fara a fi necesar sa cautati echipe de oameni specializati in realizarea unor astfel de instalatii. De multe ori firmele de specialitate monteaza doar echipamentele pe care le pun la dispozitia clientilor lor ceea ce face mult mai dificil doar sa achizitionati si sa gasiti specialisti.

Unde puteti cumpara un kit fotovoltaic?

Daca veti face o simpla cautare pe internet veti constata ca puteti gasi kit fotovoltaic chiar si la mana a doua dar, este mult mai recomandat ca echipamentul sa fie achizitionat de nou, de la firmele de profil.

In acest sens puteti sa intrati pe site-ul nostru www.Palagio.ro pentru a vizualiza produsele noastre si sa gasiti un kit fotovoltaic potrivit pentru dumneavoastra. Dupa cum mentionam in randurile anterioare, va oferim si consultanta pentru ca aceasta alegere sa nu fie atat de grea.