Ceas quartz sau automatic?

Pe langa utilitatea pe care o are, ceasul de mana este si un accesoriu vestimentar precum si o foarte buna modalitate de a etala potenta financiara pe care o ai motiv pentru care acestea nu mai sunt purtate doar de catre barbati ci si de un numar din ce in ce mai mare de femei. Avand in vedere toate aceste lucruri, prezenta cel putin a unui ceas de mana in garderoba unei femei ori a unui barbat este o conditie esentiala ce nu trebuie ignorata sub nici o forma. Dezvoltarea tehnologiei a facut ca in momentul de fata pe piata ceasurilor de mana sa se gaseasca mai multe tipuri de ceasuri de mana, cele cu quartz precum si cele automatice fiind cele mai populare modele de ceasuri de mana indiferent ca este vorba despre ceasuri barbati ori ceasuri pentru reprezentantele sexului frumos. Avand in vedere acest lucru in continuarea acestui articol voi prezenta cele mai importante avantaje si dezavantaje oferite atat de catre purtarea unui ceas de mana qurtz cat si de purtarea unui ceas de mana automatic, doua dintre cele mai populare tipuri de ceasuri de mana.

Durabilitatea este din punctul meu de vedere cel mai important avantaj oferit de catre purtarea unui ceas automatic. Pentru a te putea bucura cat mai mult timp de un ceas automatic nu este suficient doar sa il achizitionezi ci acesta trebuie intretinut corespunzator.

Avand in vedere ca ceasul de mana automatic nu se produce intr-un numar la fel de mare precum se produce ceasul de mana quartz, finisajele ceasului de mana automatic sunt mult mai fine si mai elegante, acesta fiind un alt avantaj oferit de catre ceasul de mana automatic.

Incarcarea ceasului de mana cu energie prin intermediul miscarii mainii este de asemenea un avantaj oferit de catre purtarea unui ceas de mana automatic.

La capitolul dezavantaje oferite de catre purtarea unui ceas de mana automatic, mentionez pretul ridicat de comercializare precum si faptul ca acest tip de ceas de mana nu este 100% precis.

Precizia mult mai mare, pretul mai accesibil precum si faptul ca ceasurile de mana quartz sunt dotate cu mai multe functii sunt principalele avantaje oferite de catre utilizarea ceasurilor de mana quartz. In ceea ce priveste dezavantajele oferite de catre acest tip de ceas de mana mentionez faptul ca bateria trebuie schimbata periodic precum si faptul ca se strica mult mai usor.

Indiferent ca alegi achizitionarea unui ceas de mana automatic ori quartz recomand in finalul acestui articol achizitionarea ceasurilor de mana distribuite de catre guess romania. Raportul pret calitate este principalul argument pentru care fac aceasta recomandare.

 .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *