masini

Tractari auto Bucuresti. Despre masinile second-hand numai de bine

Bucuresti tractari auto.

Recent, datele statistice indicau o crestere considerabila a inmatricularilor de autoturisme second hand in Romania. Astfel, sursele aratau faptul ca in ianuarie si februarie 2017, au fost inmatriculate 76.439 de unitati, adica cu peste 90% mai mult decat in perioada similara din 2016.

Desigur argumentele pro si contra autoturismelor second hand pot genera o ampla dezbatere, dar cifrele ne obliga sa acceptam realitatea si sa ne adaptam ”din mers”.

Autoturismele second hand si serviciile de tractari auto

Este o certitudine faptul ca o masina second hand ne poate rezerva multe surprize. Soferii care conduc un second hand trebuie sa fie constienti si, mai ales, prevazatori din mai multe puncte de vedere. Se recomanda sa cunoastem o ”lista” a pasilor de urmat in orice situatie dificila. Din pacate, putini sunt cei care au un minim de cunostinte despre modul de functionare al unui autoturism, indiferent de vechime.

In aceasta situatie, cel mai solicitat serviciu este cel de tractari auto. Daca vorbim despre tractari auto in Bucuresti (www.tractamorice.ro), atunci se impun cateva precizari utile.

Tractari auto Bucuresti

Daca ne confruntam cu o defectiune sau avarie a masinii, mai ales in cazul celor second hand care nu se mai afla in garantie, primul lucru de care avem nevoie este o firma de tractari auto. In zona capitalei si a localitatilor din judetul Ilfov, putem apela cu incredere la firma de tractari auto Bucuresti.

Cum alegem firma de tractari auto

Din cele peste 7 milioane de autovehicule inregistrate in Romania, un procent de 18%, adica mai mult de 1,25 milioane de unitati, sunt inregistrate oficial in Bucuresti. La acestea se adauga si numeroase autovehicule care circula zilnic in capitala, dar sunt inregistrate in alte zone.

Pentru orice fel de situatii, este bine sa fim inarmati cu informatii din surse verificate, respectiv prieteni, mecanici, site-uri auto bine administrate si de incredere. In acest caz, firma de tractari auto Bucuresti reprezinta una dintre cele mai bune alegeri.

Serviciile de tractari auto oferite de personalul specializat al firmei de tractari auto Bucuresti se diferentiaza printr-o serie de calitati. Vorbim despre experienta, profesionism, calitate, rapiditate, mobilitate pe raza Bucurestiului si a localitatilor adiacente.

Sa retinem ca tractari auto Bucuresti  este o firma specializata care ofera servicii non stop, adica 24 din 24, 7 zile din 7. Apelurile si comenzile sunt preluate in cadrul dispeceratului de asistenta rutiera.

tractari auto Bucuresti

Serviciile de tractari auto prestate de firma de tractari auto Bucuresti se adreseaza atat autoturismelor second hand sau avariate, cat si celor noi. Transportul la destinatie se realizeaza cu ajutorul unei platforme speciale care poate transporta simultan pana la patru autovehicule.

Preturi avantajoase si diferentiate.

Toate serviciile de tractari auto sunt taxate separat, in functie de distanta, respectiv lei/km, si de complexitate. Daca autovehiculul prezinta probleme la sistemul de directie sau de rulare, atunci tariful aplicat pentru tractari auto este diferit.

Tractari auto Bucuresti poate efectua si tractari auto in afara Romaniei, iar preturile se calculeaza in Euro, in raport cu greutatea autovehiculului si cu distanta.

 .

No Comments Found

Leave a Reply