La ce firma sa apelam in cazul unui deces neasteptat

Posibil unul dintre cele mai grele momente din viata fiecaruia dintre noi este atunci cand trebuie sa ne despartim de o persoana apropiata pe care nu o vom mai revedea pentru tot restul vietii. Suntem de multe ori luati prin surprindere facand cu atat mai grea sarcina pregatirii formalitatilor de inmormantare.

Pentru ca niciunul dintre noi nu ne-am dori sa asistam la toate aceste pregatiri, este o idee buna sa apelam la o firma de servicii funerare care se poate ocupa de formalitatile necesare. Este o alegere cu atat mai buna daca persoana decedata se afla in alta tara si va trebui sa fie repatriata. In ajutorul familiilor indoliate, firma Dorobantu Funerare Rainbow pune la dispozitie servicii de repatriere decedati de oriunde din Europa la cele mai inalte standarde si cu profesionalism.

Cu o experienta vasta in acest domeniul si cu relatii pe tot continentul, aceasta firma se va ocupa de tot ce este necesar pentru repatrierea decedatilor: intocmirea actelor necesare, pregatirea trupului neinsufletit si transportul acestuia in tara. Transportul de face doar cu masinile firmei care sunt omologate si pregatite dupa standardele in vigoare si desi nu este cea mai ieftina alternativa, este cea mai eficienta si de calitate.

Pentru cei care si-au exprimat dorinta de a fi incinerati dupa decesul lor, site-ul funerare-ieftine.ro pune la dispozitie familiilor celor decedati servicii complete de pregatire a trupurilor neisufletite si incinerare umana. Firma dispune de sali de pregatire a decedatilor unde intregul proces are loc in cele mai bune conditii si in conformitate cu toate normele funerare si de igiena. Astfel persoanele apropiate celui decedat isi vor aminti de acesta cu demnitate si respect cand isi vor petrece ultimele clipe alaturi de acesta..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *