Cei cu atatea articole despre webdesign.

Poate ati observat poate nu dar se vede ca in cea mai recenta perioada de timp am scris pe blog mai mult despre webdesign prin comparatie cu articolele care abordeaza alte subiecte.Cei cu articolele astea pot sa spun doar ca cu asta ma ocup la pc in mare parte.Editez,creez,ma informez.Si daca tot realizez unele chestii in temele wordpress mi se pare normal sa pun pe blog cate un tutorial despre ce am facut,cine stie poate ajuta pe cineva…

[symple_box color=”blue” text_align=”left” width=”100%” float=”none”]

Seria tutorialelor nu va inceta…cu asta ma ocup.Vor fi mai fi si alte subiecte abordate pe blog dar de altfel de subiecte decat cele de webdesign se ocupa atatea bloguri nu-i asa?

[/symple_box]

6 thoughts on “Cei cu atatea articole despre webdesign.

  1. E bine ca te pasioneaza asta. Pe viitor poti scoate bani frumosi. Pe mine ma depaseste webdesign-ul. Daca ma iau dupa tutoriale, mai ma bag si eu asa la modificat.. dar slabut.

  2. Nu e treaba mea sa te judec sau sa-ti dau sfaturi, dar totusi nu ma pot abtine sa nu o fac de data asta. 😛

    Mie unul nu imi plac „ghivecele” si, cred cu destula tarie, ca un blog tehnic trebuie sa fie tehnic, iar unul personal… personal. Strict datorita faptului ca se adreseaza unor categorii diferite de cititori.

    Ce as face eu in locul tau, ca sa nu se piarda nimic, ar fi sa mentin doua bloguri – unul cu chestiile personale siunull cu temele de wordpress.

    Uite, de exemplu, tu stii ce alte siteuri in afara de blogul personal mai am eu? 😛 Probabil nu si cred ca e maibine asa; stii cum se spune – nu e bine sa amesteci afacerile cu placerea. 😉

  3. Atata timp cat adaugi continut de calitate, mi se pare chiar foarte ok. Spor la invatat noi si noi lucruri in materie de webdesign.

Comments are closed.