Cel mai bogat om de pe Pământ

Mexicanul Carlos Slim, care deţine afaceri de la minerit la comunicatii, a reuşit să-i bată pe Bill Gates şi Warren Buffett şi să se situeze în capul listei celor mai bogaţi oameni de pe glob. Viaţa lui, nu este, însă, nici pe departe aşa cum ne-o imaginăm noi, fiind foarte puţin complicată.

Miliardarul, a cărui avere este estimată la peste 70 de miliarde de euro, conduce singur un Mercedes 44 şi locuieşte într-o vilă relativ modestă, cu şase dormitoare…continuare

 

Degeaba ai toti banii din lume daca  sufletul tau dupa ce mori ajunge in iad,cu ce te ajuta toti acesti bani? cu nimic daca nu il ai pe Domnul Isus in inima ta si sa fi mantuit.Cautati mai intai imparatia Lui Dumnezeu si toate celelate lucruri le veti primi pe deasupra.

8 thoughts on “Cel mai bogat om de pe Pământ

  1. Poti sa ai toti banii din lume, da daca te loveste o boala si ajungi sa te tina aparatele in viata ce rost mai au? Putini is cei cu ogramada de bani care dau si la altii care nu au…

  2. „Miliardarul, a cărui avere este estimată la peste 70 de miliarde de euro, conduce singur un Mercedes 44 şi locuieşte într-o vilă relativ modestă, cu şase dormitoare” ha ce chestie :))

Comments are closed.