No more virinel

De cand a inceput acest scandal mediatic ultra international spatial din cosmosul absolut nu mai suport sa vad peste tot ca numai de ei se discuta.La mamaruta,acces direct,drept la tinta,otv,pro tv toate posturile de radio si tv din tara ect. sa le spuna cineva oricine sai lase in pace sa-si vada de viata lor cu sau fara divort,cu sau fara copil nu ma intereseaza.E treaba lor viata lor si cu asta basta.Vreau sa fiu lasat in pace si nu mai vreau sa aud de ei.No more…

9 thoughts on “No more virinel

  1. Daca auzi o bufnitura puternica ridici capul sa vezi ce si cum, sau cine si ce. La fel si in cazul vedetelor de doi lei, toti se uita sa vada ce si cum si in ce fel.
    Pacat de faptul ca nu realizam esentialul: cand sunt stricat la stomac si merg la baie miroase urat, si in acest caz plec de acolo fara sa privesc inapoi. (asta pentru cine intelege, cine nu: treaba lui)

  2. De-ar muri odată personajul asta sinistru. Mi-a traumatizat 2 ani din viată de când a apărut pe ecran. Mă cheamă irinel şi m-au traumatizat prietenii cu columbeanu:))

  3. „curva” proasta a fost monica , e bacauanca de a mea 😛 dar tot proasta , o credeam mai desteapta , oricum plictisit de povestile lor de the end , acum vine si zombie zavoreanca , se desparte si ea , sincer nu pot dormi noapte.

Comments are closed.