Cel mai bun antivirus

Poate multi va ganditi care o fi cel mai bun antivirus.Bine eu pe linux nu am nevoie,dar pentru cei care folosesc windows iata raspunsul:Specialistii nostri au intrecut antivirusi precum Kaspersky, Eset sau Symantec, in cea mai severa testare din industrie.

Nemtii au decis: cel mai bun antivirus din lume este realizat de romani. Produsul facut in tara noastra, Bitdefender Internet Security, a obtinut cel mai mare punctaj, pentru a 6-a oara de la inceputul anului lui 2011 si pana acum, in evaluarea AV-TEST, cea mai severa testare din industrie.

Rezultatul specialistilor de la Bitdefender este cel mai bun obtinut vreodata de o companie din industria de securitate la evaluarile ’’real-world’’ facute de AV-TEST, teste care urmaresc comportamentul solutiilor antivirus in situatii similare celor din viata reala a utilizatorilor.

Bitdefender a obtinut punctaje maxime (cate 6 puncte) la testele privind capacitatea de protectie si cea de reparare a sistemului dupa o infectie. La categoria usurinta in folosire a acumulat 5 puncte, fiind intrecut doar de Eset: Smart Security 5.0 si de Panda: Cloud Antivirus Free Edition 1.5.2, solutii antivirus care s-au clasat insa slab la primele doua categorii.

Evaluarea a fost realizata de unul dintre cele mai respectate laboratoare de testare independente din lume pentru produse antivirus si antispyware, AV-TEST, cu sediul in Magdeburg, Germania, resursa de referinta pentru domeniul securitatii informatice.sursa

Asadar suntem buni,mai poate cineva sa spuna ca suntem chiar asa de fraieri cum ne considera unii si altii.

3 thoughts on “Cel mai bun antivirus

  1. In IT suntem recunoscuti international…insa, eu nu cred ca Bitdefender este WOW. Am instalat chiar ieri inainte sa formatez si nu mi s-a parut WOW!

Comments are closed.