Personale

Investiti straine.

Dupa umila mea parere ori ce fel de investitie este buna.Atata timp cat creaza locuri de munca.Companiile chinezesti sunt atrase de economia romaneasca. Investitiile venite din uriasa tara asiatica vor depasi un miliard de euro in 2012, de 5 ori mai mult fata de ultimii 20 de ani. Banii vor merge in liniile comerciale din portul Constanta, fabricile de telefonie si in energie.

Aproape 1 miliard de euro vor fi investiti de chinezi la Complexul Energetic Rovinari, dintr-o simpla intamplare. Dupa ce a fost refuzat de americani, directorul intreprinderii, Vasile Tudorescu, i-a gasit pe chinezi dupa o cautare pe internet.
Compania Nationala de Electricitate. Nu era greu de gasit, era singura. Le-am trimis niste emailuri. Eu le trimiteam in romana, ei imi scriau in chineza, le traduceam cu Google si ne-am inteles. In primavara lui 2010 o delegatie din China, la nivel destul de inalt, a venit in Romania”, spune Vasile Tudorescu, directorul Complexului Rovinari.
Tot chinezi sunt de baza oameni seriosi care investesc in locuri care se pot dezvolta la noi in tara.Traiasca mama china :))


.

No Comments Found

Leave a Reply