Fără categorie

Cel mai revolutionar tratament pentru par

Cel mai revolutionar tratament pentru par, Kashmir Hair Botox, este pus la dispozitia tuturor femeilor (care isi doresc un par sanatos si stralucitor) in Bucuresti Salon Pipera – la Yofi Hair Academy, centrul de frumusete dedicat in primul rand sanatatii podoabei capilare.

In ce consta tratamentul Kashmir Hair Botox si cum se poate aplica, pentru a avea parte de un tratament profesional al parului? Pentru a raspunde la aceste intrebari, salonul pune la dispozitie opiniile, feedback-urile si review-urile oferite de peste 100 de cliente, care au beneficiat de tratamentul Kashmir Hair Botox si de rezultatele spectaculoase ale acestuia. Acestea au scopul de a aduce la cunostinta rezultate in timp real al acestui tratament.

Au facut acest lucru din dorinta de a lamuri doamnele, domnisoarele sau domnii interesati de acest tratament, astfel incat sa poata intelege exact cum actioneaza aceasta procedura, care sunt beneficiile si faptul ca nu exista nici un risc, durere sau alt efect advers.

Tratamentul Kashmir Hair Botox se poate face o data sau de dori pe an, rezultatele sale fiind graitoare imediat dupa procedura, deoarece firul de par nu se mai rupe, varfurile nu se mai despica, dispare senzatia de par tocit, uscat, fara volum si fara directive si nu mai apare acel atat de deranjant aspect de matura. In schimb, parul devine puternic, stralucitor, flexibil si usor de coafat. In plus, previne caderea parului si acesta este mai protejat de factorii externi de care nu il putem proteja (poluare, soare, vant si asa mai departe.

De ce este numit cel mai revolutionar tratament pentru par? Deoarece actioneaza din interiorul firului, creand o bariera protectoare catre exterior. Acest lucru este posibil datorita ingredientelor active care se afla in compozitia acestuia, ingrediente pe care produsele de masa obisnuite nu le au. Ce se intampla pe scaunul de la salon si care sunt pasii ce trebuie urmati in realizarea tratamentului Kashmir Hair Botox? Se spala bine parul, folosind un sampon degresant (cu un continut de sare), pentru a curata in profunzime firul de par, fara a folosi balsam sau masca, deoarece se trece direct la descurcarea si uscarea cu foenul. Apoi se imparte parul in suvite subtiri pe care se aplica tratamentul prorpiu zis, la aproximativ un centimetru de scalp.

Dupa ce tratamentul a fost intins pe toata lungimea parului, de la radacina pana la varfuri, se lasa sa isi faca efectul timp de 20 de minute. Dupa aceea parul cu tratamentul incă aplicat (nu se spala), trebuie uscat cu foehnul intr-un procent de aproximativ 90%. La final, dupa ce s-au urmat toti pasii mentionati, se poate folosi placa pentru a intinde parul, pe suvite subtiri. In functie de programul si optiunea voastra, parul poate fi spalat la 15 – 20 de minute dupa terminarea procedurilor sau dupa 24 de ore (prima spalare). Daca, totusi, nu aveti timp pentru salon, aveti si o a doua optiune: puteti achizitionati tratamentul sa il aplicati direct acasa, atunci cand va permite timpul. Atentie, urmati exact instructiunile de utilizare, daca vreti sa obtineti rezultatele dorite.

Situat in Bulevardul Pipera nr 17, Voluntari, la 3 km de statia de metrou Pipera, centrul dedicat sanatatii parului, Yofi Hair Academy (0722 302 472), pune la dispozitie o echipa formata din traineri si cele mai bune preturi pentru tratamentele Kashmir Hair Botox, Kashmir Hair Argan, Kerastin cu elastina si keratina si multe alte tratamente si servicii de frumusete, precum tuns, vopsit, epilare definitive IPL, cosmetica, laminare gene si multe altele!

No Comments Found

Leave a Reply