advertoriale

Petreceri reale intr-o lume virtuala

De ce sa nu incercam ceva nou cand ii vom face copilului petrecerea aniversara, ceva gen realitate virtuala? Cei mici vor fi mai mult decat impresionati de aceasta tehnologie inedita. Unde puteti obtine asa ceva? La Univrse, desigur, unul dintre cele mai cool locuri petreceri copii din Bucuresti! Aici, cei mici vor beneficia de jocuri in conformitate cu varsta lor, extrem de realiste si amuzante in acelasi timp. Iti garantez ca cei mici vor adora experienta de la Univrse.

Scopul acestei sali de realitate virtuala este acela de a oferi celor mici, dar si adultilor, acces la cele mai bune jocuri si experiente vitruale, de calitate superioara, folosind aparatura de ultima generatie. Nu iti face griji de faptul ca cel mic si-ar putea pierde timpul in fata unui alt ecran (sta destul acasa in fata calculatorului sau a tabletei). In niciun caz! Realitatea virtuala nu inseamna asta. O sa zici ca este vorba despre 3D. Nu este vorba nici despre asta, desi multi confunda VR-ul cu 3D-ul.

Realitatea virtuala este o experienta generata de un computer, mult mai interactiva decat cea 3D. Aceasta incorporeaza atat o stimulare vizuala, cat si una auditiva intensa, ceea ce te face sa crezi ca totul se petrece lanaga tine si ca tu faci parte din experienta respectiva. Experientele pot sa faca parte din activitati pe care le facem zilnic sau experinete fantasy. In realitatea virtuala poti sa fii cine iti doresti si sa faci ceea ce vrei. Pentru a obtine o imagine cat mai reala, este nevoie de echipament special, pe care il vei gasi la Univrse. Cel care isi doreste sa experimenteze asa ceva trebuie sa poarte ochelari HTC. Cu ajutorul ochelarilor de tip HTC Vive poti experimenta senzatii mult mai reale decat crezi. In plus, ai o distanta de miscare de pana la 5 metri. Trairea este intensa, interactiva si amuzanta. Pentru copii va fi, probabil, cea mai tare experienta si isi vor dori sa mai revina.

Platforma de tip KatWalk este un alt element pe care il poti experimenta la Univrse. De fapt, este singura sala din tara care dispune de asa ceva. Cu ajutorul ochelarilor de tip KatWalk, te poti deplasa in timp real, fara a fi conditionat de o distanta anume. Univrse ofera copiilor, dar si adultilor sansa de a evada din lumea reala intr-o lume unde pot sa faca tot ce isi doresc, unde chiar pot sa scape de fobii si anumite temeri.

Asadar,Univrse va organiza ziua de nastere a ta sau a copilului tau sau, pentru firme, se pot organiza petreceri corporatiste de neuitat. Printre experientele pe care le ofera Univrse amintim: A lost room, A-Tech cybernetic, Arcade artist, Cowbots and Aliens, Everyday Golf VR si multe altele. Sunt diponibile pest 93 de experiente virtuale, asa cum spuneam, pentru fiecare categorie de varsta. In cazul in care te vei hotari sa ii faci o surpriza celui mic si sa il aduci la Univrse de ziua lui, trebuie sa faci o programare prealabila si sa anunti ceea ce iti doresti. Echipa va fi extrem de amabila in a-i ghida pe micii petrecareti despre modul in care se foloseste echipamentul si ii va supraveghea constant.

No Comments Found