Comunicate de presa

Cele mai bune calatorii sunt alaturi de Firma de excursii elevi!

Firma de excursii elevi este firma ideala la care puteti apela pentru transport. Autovehiculele apartin unor branduri cunoscute, sunt prevazute cu tot ceea ce va este necesar si se comporta excelent in trafic. Masinile pe care le detinem sunt atent pregatite pentru fiecare cursa in parte si sunt verificate pentru a oferi un nivel cat mai ridicat din punct de vedere al confortului si sigurantei.

Siguranta este prioritatea noastra absoluta. Am investit in autocare noi de ultima generatie, care includ centuri de siguranta pentru toti pasagerii, control automat al tractiunii, control electronic al stabilitatii, dispozitive de avertizare pentru autobuze si sisteme GPS. Echipa noastra de experti poate monitoriza caracteristicile critice de siguranta de la centrul nostru de control 24/7.

Firma de excursii elevi dispune de programe riguroase de instruire a soferilor si programe de intretinere preventiva pentru a asigura conformitatea operationala si legala. Angajatii nostri sunt supusi testelor de droguri si alcoolului aleatoare, in conformitate cu cerintele  si cu clasele de perfectionare periodica a sigurantei. Soferii nostri sunt supusi, de asemenea, regulilor privind orele de serviciu mai stricte decat cele impuse de reglementarile federale. Am investit, de asemenea, intr-un sistem de alerta de siguranta pentru soferii hi-tech, cunoscut.

Transportul scolar si elevul joaca un rol important in afacerea noastra. Am lucrat alaturi de scoli si organizatii de invatamant superior mai multi ani, oferind servicii de inchiriere de autocare de calitate, sigure si fiabile.Inchirierea de autocare si microbuze pentru excursii elevi s-a dovedit a fi o solutie populara si economica  multi ani.

Consideram punctualitatea ca fiind un factor-cheie operational pentru orice afacere de transport. Acest factor este si mai important pentru mentinerea unei relatii de succes intre scoli si compania noastra. O vizita de invatamant include adesea seturi de activitati programate sau ateliere de lucru programate, motiv pentru care soferii si echipa de operatiuni inteleg cat de important este sa pastrati timpii atunci cand o inchiriati autocare pentru excursii elevi.

Serviciul public de transport cu autobuzul a fost anuntat ca parte a efortului de a dezvolta o retea integrata de transport public, care sa satisfaca nevoile comunitatii din diferite parti ale acestui judet. Firma de excursii elevi s-a concentrat pe dezvoltarea continua si imbunatatirea gradului de acoperire si a calitatii serviciilor sale de autobuze la toate nivelurile

Ansamblul nostru de vehicule contine microbuze care sunt confortabile, dotate cu aer conditionat si sunt tinute in conditii tehnice impecabile. Autovehiculele sunt verificate si supuse unor revizii periodic, astfel ca fiecare traseu va fi parcurs in siguranta, indiferent de calitatea drumurilor.

Cu flota bogata de autobuze Firma de excursii elevi are ocazia sa foloseasca aceste vehicule intr-o varietate de moduri care sa fie in beneficiul scolilor. Firma de excursii elevi ii transporta in siguranta elevii nu numai la si de la scoala, ci si la toate activitatile extracurriculare ale elevilor.

Suntem specializati in furnizarea de transport pentru elevi. Oferim, de asemenea, servicii de inchiriere de autobuze.Lucram din greu pentru a ne potrivi serviciilor noastre in constrangerile bugetelor scolare si educationale, oferind totodata un nivel excelent de confort si siguranta pentru elevi, profesori sau parinti.

 .

No Comments Found

Leave a Reply