Comunicate de presa

Lukadi Transport cel mai bun partener la nevoie pentru inchirieri microbuze!

Firma de inchirieri microbuze din Bucuresti este departamentul de transport a unuia dintre liderii companiilor de tranport din Romania, care imbina experienta in transportul intern cu seriozitatea, imaginatia, creativitatea si atentia fata de clienti.De-a lungul anilor firma noastra de inchirieri microbuze a castigat o reputatie ca fiind una dintre cele mai importante companii de inchirieri.

Combinatia de vehicule moderne si de incredere cu soferi profesionisti si dedicati muncii pe care o fac  ne ajuta sa mentinem nivelurile de servicii pe care clientii nostri le cer. Acesta este unul dintre principalele motive pentru care atat de multi dintre clientii nostri revin la serviciile pe care firma le ofera inclusiv serviciu de inchirieri microbuze.

Intelegem mai bine decat majoritatea importanta furnizarii unui serviciu fiabil, oamenii nu le place asteptare pentru un vehicul care ar putea sau nu sa apara. Rezervarea cu serviciu de inchirieri microbuze inseamna linistea totala a mintii, permitandu-va sa va relaxati in siguranta, stiind ca o excursie de grup va fi tratata eficient.

Firma de inchirieri microbuze va ofera posibilitatea de a inchiria autocare sau microbuze la standarde europene pentru grupuri organizate. Microbuzele sunt dotate cu incalzire si aer conditionat, totul pentru confortul tuturor calatorillor nostri la preturi corecte. Dispunem de autocare si microbuze de cea mai inalta calitate.

Indiferent de destinatie, conducatorii auto vor reusi sa ajunga in cel mai scurt timp, calatoria fiind mai mult decat placuta. Dispunem de personal instruit, amabil si cunoscator de limba engleza, ceea ce reprezinta un avantaj in cazul in care aveti nevoie de transport pentru un grup de turisti de exemplu. Autovehiculele sunt verificate si supuse unor revizii periodic, astfel ca fiecare traseu va fi parcurs in siguranta, indiferent de calitatea drumurilor.

Fie ca este vorba despre un grup mic care are nevoie de un transfer catre o locatie sau un grup mai mare care incearca sa organizeze un tur al obiectivelor turistice cei de la inchirieri microbuze au cele mai bune vehicule la cele mai mici preturi posibile.

Avem preturi mici si accesibile si de aceea, tot mai multi clienti doresc sa beneficieze de transport angajati sore exemplu cu microbuzul sau autocarul. Pentru a ne ridica la inaltimea asteptarilor dumneavoastra, parcul nostru auto este intr-o permanenta optimizare, astfel ca toata lumea va fi multumita de calitatea serviciilor prestate de intreaga echipa a Firmei de inchirieri microbuze. Firma de inchirieri microbuze a castigat increderea clientilor, ceea ce a condus firma pe un loc fruntas.  Astfel, va oferim cele mai bune servicii de transport persoane  cu autocare si microbuze in Bucuresti.

Rezervarea unui contract ieftin de inchiriere cu serviciul nostru de inchirieri microbuze nu inseamna compromisuri privind calitatea! Microbuzele  noastre sunt vehicule moderne, de inalta calitate, mentinute profesional, pentru o fiabilitate absoluta.Cand vine vorba de operarea unei flote de microbuze, nu este nimic mai important decat sa-ti duci pasagerilor la destinatie, in fiecare zi. Ne concentram pe furnizarea serviciilor calitative in aceasta privinta, fara intreruperi si care asigura siguranta si confort.

 .

No Comments Found

Leave a Reply