Pastele in familia Charm Studios

Anul acesta Pastele a venit cu soare si caldura, si, ca in fiecare an, aici, la Charm Studios, am avut fel de fel de activitati interesante si distractive pentru ca toata echipa sa intre in spiritul sarbatorilor si sa se simta bine. Atat modelele cat si staff-ul de la Charm s-au implicat in toate evenimentele si s-au distrat cat cuprinde. Iar pentru cei care nu stiu, Charm Studios este un studio videochat Bucuresti.

Vanatoarea de oua

Joi, chiar inainte de minivacanta, am organizat o vanatoare de oua de ciocolata. Am ascuns oua in tot studioul, cat de bine am putut, pentru ca participantii sa aiba de lucru inainte sa le gaseasca si sa nu se plictiseasca. Am avut o harta, la inceputul „traseului”, care a indicat locurile unde puteau fi gasite ouale, pentru ca toata lumea sa stie zonele de interes. A existat si un ou special, mai mare, care a adus cu el un  premiu. Persoana care l-a gasit, unul din modele noastre, a castigat o sedinta de masaj cu ciocolata la un spa, ca sa se relaxeze in stil dulce. Ca orice studio videochat bun, noua ne place sa ne rasfatam angajatele si colaboratoarele, ca acestea sa vina mereu la munca cu un zambet be buze.

Petrecerea de Paste

In weekend, ne-am gandit, bineinteles si la persoanele care au ales sa vina la munca. O parte din modele, si din traineri, au lucrat de sarbatori si am vrut sa le oferim ture cat mai placute. Astfel, am avut o mica petrecere duminica, pentru toata lumea. S-au ciocnit oua, s-a mancat cozonac si a fost multa voie buna. Ne-am mandrit mereu cu faptul ca, la Charm Studios, ne simtim ca intr-o familie si de aceea facem tot posibilul ca acest lucru sa fie adevarat. Genul acesta de gesturi sunt doar o mica parte din atmosfera calda si prietenoasa pe care o gasesti la studioul nostru.

Concurs de ciocnit oua

Chiar daca au trecut sabatorile, atmosfera este inca una festiva la noi. Astfel, azi organizam un mic concurs de ciocnit oua. Regulile sunt dimple: fiecare persoana din echipa noastra a fost rugata sa aduca un ou de acasa si cine va sparge cele mai multe va primi un premiu surpriza, in stilul Charm, pentru o primavara si mai frumoasa decat este deja.

Daca iti place ce ai citit aici, si vrei sa vezi cum este sa lucrezi intr-un loc plin de veselie, care ofera premii frumoase, trateaza ocaziile festive cu cea mai mare atentie si in care angajatele se simt ca intr-o familie, programeaza-te la un interviu! Te asteptam cu drag!.

Un comentariu Adaugă-l pe al tău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *