Cele mai bune huse de smartphone

Cand va achizitionati un smartphone, implicit veti opta si pentru o serie de accesorii telefoane mobile care sunt foarte importante atat pentru aspectul dispozitivului dumneavoastra cat si pentru a rezista cat mai mult timp la diverse accidente ce nu pot fi evitate, precum cazaturile.

Primele acesorii alese de persoanele ce si-au achizitionat telefoane mobile sunt folii de protectie si huse, iar variantele dintre care puteti alege sunt numeroase fara dar si poate.

Despre subiectul huse telefoane  am putea vorbi la nesfarsit deoarece fiecare husa de telefon isi are proprietatile sale, insa la un asemenea accesoriu materialul din care este creat este destul de important, desi rar ne gandim la acest aspect. Aceste produse pot fi netede sau aderente, dure sau moi, fiecare tip de material avand puncte forte si puncte slabe.

Daca ati avut vreodata curiozitatea de a sti din ce este confectionata husa telefonului dumneavoastra, informatiile de mai jos v-ar putea ajuta sa intelegeti daca detineti o husa de calitate sau nu.

Cel mai des intalnit material in fabricarea huselor pentru smartphone este plasticul. Aceasta este o denumire generala, in realitate, carcasele de mobil fiind realizate din polipropilen, policarbonat sau poliuretan. Policarbonatul este un  plastic foarte dur si rezistent la cazaturi si lovituril, fiind astfel ideal pentru smartphone-urile moderne. Polipropilenul este un plastic destul de maleabil si de aici si diversele modele de huse, insa si dur si rigid, perfect pentru securizarea gadgeturilor.  Cat despre poliuretan nu este un plastic la fel de puternic, este un material dur sau moale, ce garanteaza protectia telefonului in cazul cazaturilor.

Un alt material pentru fabricarea de carcase si alt tip de accesorii penru telefoanele mobile este cauciucul, un material moale, placut la atingere, care asigura o protectie nelimitata dispozitivului dumneavoastra.

Fibra de carbon este un material complex, ce este produs dintr-un mix de chimicale, insa care are o foarte mare grija  de dispozitivul dumneavoastra. Avand in vedere ca este mai puternic si mai usor decat otelul, este un material de face din acest tip de husa una de inalta calitate.

Pielea, pe langa fapul ca ofera un deign destul de placut la vedere, este un  material moale, pentru huse foarte durabile. Reprezinta lux si stil, ca orice lt produs confectionat din piele natural. Insa, acestea pot avea un pret destul de ridcat. Daca  nu va permiteti o husa din piele, puteti oricand alege alternativa,  pielea sintetica sau ecologica pentru a va personaliza smartphone-ul detinut.

Metalul este un material puternic, ce nu mai are nevoie de nici o prezentare, care ofera un design deosebit, un look aparte telefonului dumneavoastra, precum si siguranta ca va veti putea baza pe cea mai buna huse de smartphone. Husele din metal vor face fata cu brio zgarieturilor, cazaturilor si loviturilor.  Exista o gama destul de variata de carcase simple de metal si carcase cu modele mai deosebit, cu incrustati, etc.

Acestea sunt materialele utilizate in confectionarea celor mai bune huse de smartphone-uri, astfel incat singurul lucru ce mai ramane de facut este cel de a alege modelul dorit, in functie de preferintele dumneavoastra!.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *