Comunicate de presa

Optezi pentru usi din sticla? Iata ce ar trebui sa stii!

In ultimii ani, designerii de interioare aduc in prim plan o noua tendinta, si anume amenajarea casei sau a biroului cu ajutorul modelelor variate de usi de sticla. Principalul motiv al acestei decizii ramane nota moderna de decorare a spatiului, dar si faptul ca lumina naturala se raspandeste elegant in camerele la intrarea carora sunt amplasate.

Pe piata din Romania se gasesc foarte multe magazine fizice si online in a caror gama de produse se regasesc o gama variata de usi de interior sau de exterior din sticla, precum cele batante si glisante, cu actionare manuala, usi automate, usi din sticla clara si mata, usi colorate si personalizate cu sigle si logo-uri.

Un alt avantaj al usilor din sticla este reprezentat de faptul ca se pot intretine usor, nu se uzeaza si nici nu se deformeaza in spatiile umede, asa cum se intampla cu cele realizate din lemn sau MDF. O usa din sticla ofera stil oricaror incaperi, un aspect ce poate modifica puternic infatisarea oricarei camere.

In ceea ce priveste gama de culori, magazinele de profil le pun la dispozitia clientilor o infinitate de variante, ale caror preturi cresc in functie de sistemele de inchidere, de yala, precum si de serviciile de personalizare.Usile din sticla doar ca permit accesul in spatiile exterioare, cum ar fi gradina, dar, in acelasi timp, permit sa patrunda lumina si aerul curat in interiorul locuintei. Pot conferi si o priveliste de vis, acolo unde ea exista.

Fara a sacrifica aspectele practice sau cele legate de confort, usile din sticla creaza o legatura armonioasa in interiorul casei, dar si intre interior si exterior. Iata cateva dintre motivele pentru care o usa din sticla poate fi o buna optiune:

Te bucuri de lumina naturala

Mai ales in cazul camerelor intunecate, usile din sticla vor crea o atmosfera calda si primitoare. Iar daca o camera are dimensiuni mai mici, integrarea unei usi din sticla o va face sa para mai mare decat este in realitate. De altfel, o iluminare naturala buna are un impact major asupra modului in care percep spatiile – de altfel, aceasta creaza un spatiu intim, iar camerele de mari dimensiuni se bucura de razele solare mai mult timp.

Camerele care au usi din sticla se aerisesc mai bine

Spre exemplu, daca optezi pentru usile din sticla glisante, le poti lasa larg deschis pentru patrunderea aerului proaspat in locuinta. Efectul si senzatia vor fi similare cu cea cele pe care le traiesti cand petreci timp in natura.

Chiar daca iti vine sa crezi sau nu, usile din sticla iti ofera mai multa siguranta

Principalul motiv pentru care proprietarii de locuinte aleg sa instaleze usi din sticla glisante, este acela ca reprezinta o solutia la indemana pentru a face legatura intre spatii interioare, cum este bucataria, si spatiile exterioare, cum sunt terasa sau gradina.

Dar, pentru ca siguranta este importanta, iar la prima vedere aceste usi din sticla ar putea parea fragile si deveni un punct de atractie pentru hoti, cel mai bine ar fi sa optezi pentru usi din sticla securizata. Astfel, te vei asigura ca atat tu, cat si bunurile tale, veti fi in deplina siguranta..

No Comments Found

Leave a Reply