Cele mai bune produse apicole de la Albina Carpatina

Albinele sunt o adevarata binecuvantare pentru oameni si ar trebui sa fie ocrotite si respectate mai mult pentru toate beneficiile pe care ni le aduc. Pe langa faptul ca fara albine si polenizarea facuta de ele nu am avea atata diversitate a florei si nici recolte, albinele ne dau si foarte multe produse care fac adevarate minuni pentru sanatatea noastra.

Cu totii consumam miere de albine, dar oare cati dintre noi stiu ca mierea este unul dintre cele mai eficiente antibiotice naturale? Sau ca are mult mai multe proprietati terapeutice, mierea fiind antibacteriana, anti-inflamatoare, antioxidanta, curativa, imunostimulatoare, diuretica, depurativa, emolienta, bio- stimulatoare? Insa pe langa foarte cunoscuta miere, albinele ne furnizeaza si alte produse apicole ce sunt benefice atat pentru sanatate, cat si pentru frumusete.

Pastura sau “painea albinelor” este unul dintre produsele mai putin cunoscute de consumatorii de produse apicole, insa unul dintre cele mai pretioase, ce este obtinuta din polen amestecat cu enzime provenind de la albine. Pastura are multiple proprietati terapeutice, cum ar fi: antianemianta, hepato-protectoare si hepato-regeneratoare, detoxifianta, antihemorargica, imunostimulatoare, regleaza tranzitul intestinal, fiind recomandata astfel in diverse afectiuni: anemie, afectiuni ale tubului digestiv si ale ficatului, in reumatism, noduli mamari, afectiuni dermatologice, etc.

Daca insa doriti sa va prelungiti tineretea si sa va imbunatatiti calitatea vietii, sa aveti un ten frumos si sa va regenerati celulele pielii trebuie sa consumati laptisor de matca. Acest produs apicol exceptional este plin de vitamine, enzime si proteine, dar si de aminoacizi, avand puternice proprietati antioxidante, antivirale, anabolizante, energizante, vitaminizante, afrodisiace, depurative, emoliente, etc.

Un alt produs adunat de catre harniclele albine si transformat de catre acestea este polenul. Este bine sa consumati zilnic polen crud, deoarece acesta aduce o serie de beneficii starii de sanatate, fiind antioxidant, anti-inflamator, antipiretic, anti-toxic, antibacterian, anabolizant, antibiotic, antidepresiv, antiparazitar, biostimulant, tonic general, etc.

Toate aceste minunate produse apicole, precum si altele va stau la dispozitie pe site-ul apicola.ro, la preturi exceptionale. Totodata, pe acet site beneficiati si de pachete promotionale, care contin diverse combinatii de produse apicole, cu efecte miraculoase asupra organismului dumneavoastra. Produsele comandate va sunt livrate in 48 de ore, iar la comenzile de peste 200 de lei beneficiati de transport gratuit.