Cursuri de management de prima clasa

Nu stiu cati dintre voi ati auzit de Open University, dar pentru cei care nu ii cunosc, dati-mi voie sa va enumar cateva aspecte de care va loviti, pe parcursul cursurilor oferite de scoala de afaceri The Open University:

Cursuri organizate clar:

Primesti toate informatiile referitoare la desfasurarea, suportul de curs si cerintele acestuia, inca de la inscriere:

-calendarul cursului, cu datele LNT-urilor Scolii Rezidentiale, examen

-ghidul cursului sibrosura Lucrarilor Notate de Tutor (LNT)

-glosar de termeni si biblioteca de resurse, carti recomandate

-acces online platforma curs, pe baza de user si parola

Tutori cu experienta in management:

Cursurile de Management de proiect se tin doar cu personal calificat! Profesionalismul este doar unul din atuurile trainerilor care tin orele de curs.

Cursuri interactive si practice:

Cursul se desfasoara pe parcursul a 6 luni de zile.

LNT: Lucrarile Notate de Tutor:

Lucrarile Notate de Tutor te ajuta sa iti evaluezi cunostintele acumulate pe parcursul celor 6 luni de studii. LNT-urile sunt evaluate de catre tutor, punctajul maxim fiind de 100 de puncte, iar cel minim de 25 de puncte.

Scoala Rezidentiala:

Scoala Rezidentiala se desfasoara pe parcursul unui weekend intr-o locatie diferita de cea a tutorialelor.

Examen final:

Componenta finala a cursului o constituie examinarea scrisa de trei ore, care se sustine la sfarsitul perioadei de studiu.

The Open University,  prin intermediul ALP Edu Pro, sustin cursuri de management, antreprenoriat si economie si in Romania, dupa model britanic.

Sunt niste cursuri care te ajuta foarte mult daca doresti sa iti dezvolti propria afacere. Cum? Este simplu: viziunea ALP Edu Pro este de a contribui la crearea unei scoli de management la nivel de excelenta in Romania, o scoala pentru top si middle-management, care sa ofere instrumente de lucru si cunostinte bazate pe practica. Asadar, ai ocazia sa urmezi cursuri de management de prima clasa!

Mai pe scurt, sunt cursuri ce urmeaza modelul celor din Marea Britanie si au ca scop eficientizarea cunostintelor aprofundate, despre management si antreprenoriat.