Internet

Vopsirea sprancenelor va deveni un fapt de ordinul trecutului

Din cauza dezvoltarii uriase a produselor in materie de frumusete si ingrijire pentru femei, unele practici sunt posibile de disparitie. Asa cum bigudiurile au disparut incet incet de pe piata date la o parte de aparaturile de ingrijire si ondulare a parului, situatia se poate repeta si in alte cazuri. Unul dintre ele poate fi vopsirea sprancenelor, o activitate destul de comuna in randul femeilor, atat cele tinere, cat si cele mai in varsta, care aleg sa isi accentueze trasaturile fetei prin nuantarea sprancenelor cu vopsea. Crearea unei forme potrivite cu cea a ochiului si cu forma fetei si accentuarea moderata a acestora va produce efecte incantatoare. Insa aceasta activitate din saloanele de frumusete ar putea sa fie inlocuita de fardul de sprancene, un produs mult mai la indemana in randul femeilor.

Nu numai ca aplicarea unui fard special pentru sprancene este o activitate mai putin daunatoare ca cea a vopsirii lor, dar exista posibilitatea aplicarii unei nuante potrivite cu fiecare machiaj in parte. Se intampla, de regula, ca imediat dupa ce iesim de la salon sa fim nemultumite de nuanta mult prea inchisa a sprancenelor, iar din aceasta cauza forma lor iese mult prea mult in evidenta. Este nevoie sa asteptam cateva zile ca vopseaua aplicata sa isi piarda din intensitate. Mai mult decat atat, atunci cand un eveniment cere un machiaj de seara si se intampla ca vopseaua sa fi prins prea tare, machiajul per ansamblu poate fi un fiasco din aceasta cauza, chiar daca ochii sau buzele sunt perfect conturate.

Asadar, cu ajutorul unui fard de sprancene putem sa controlam nivelul de culoare astfel incat acesta sa se potriveasca cu restul machiajului. Atunci cand punem accentuam ochii sau buzele in mod special, putem alege pentru sprancene o nuanta mai deschisa pentru a exista un echilibru. Sau putem opta pentru o nuanta potrivita pentru culoarea tenului nostru sau pentru culoarea parului, nuantele de vopsea fiind riscante si imprevizibile de cele mai multe ori. Desigur, inconvenientul ramane repetitivitatea acestui proces la fiecare machiaj.
.

No Comments Found

Leave a Reply