Comunicate de presa

Cele mai frecvente cinci probleme ale cutiei automate!

Esti ingrijorat de faptul ca e ceva in neregula cu transmisia ta? Esti ingrijorat ca s-ar putea intampla ceva cu transmisia ta? Nu este intotdeauna usor de spus cand transmisia dvs. actioneaza. Cu unele parti ale vehiculului dvs., o problema poate fi evidenta, dar cu transmisia? Acest lucru nu este intotdeauna asa. Dar nu va faceti griji, reparatii cutii automate este aici pentru a va ajuta. Iata cinci dintre cele mai comune probleme ale transmisiei.

Niciun raspuns:

Incepem lista noastra cu cele mai frecvente cinci probleme ale transmisiei cu una dintre cele mai frecvente probleme. Din momentul in care ati pus cheia in contact vehiculul dvs. ar trebui sa porneasca, dar acest lucru nu se intampla imediat. Pentru transmisiile automate, exista uneori o intarziere inainte sa simtiti angrenajul atunci cand incercati sa schimbati vitezele. Aceasta este de obicei o problema de transmisie, iar in cazul in care intampinati aceasta problema, apelati la reparatii cutii automate.

Miros:

Daca nu stati langa un foc de tabara sau un semineu, mirosul arderii este rareori un lucru bun. Si acest lucru este valabil si pentru transmisii. Daca mirosti un miros de ars de la transmisie, atunci exista o problema. Acest lucru este adesea cauzat de calitatea scazuta sau cantitatea de lichid al transmisiei. Atunci cand lichidul de transmisie se descompune, acest lucru cauzeaza o frecare crescuta, iar transmisia se va supraincalzi si va fi nevoie de reparatii cutii automate,

Zgomot in starea de repaus:

Vehiculele produc zgomot. Asta fac ele. Cu toate acestea, atunci cand autovehiculul este in starea de repaus/ neutra, nu ar trebui sa se produca prea mult zgomot. Daca transmisia dvs. produce un zgomot puternic, puteti avea o problema. Din fericire, aceasta problema obisnuita poate fi deseori rezolvata prin completarea sau schimbarea lichidului de transmisie cu ajutorul reparatii cutii automate.

Ambreiajul:

Este mai probabil ca o transmisie manuala sa aiba un ambreiaj tractant. Daca discul ambreiajului nu decupleaza volantul cand pedala de ambreiaj este apasata, ambreiajul dvs. se trage. Totusi, ambreiajul se roteste odata cu motorul, iar acest lucru face mult mai dificila (si uneori imposibila) schimbarea vitezelor. Un ambreiaj de tractare va face adesea un zgomot puternic atunci cand incercati sa schimbati vitezele.

Evident, nu doriti sa experimentati nici una dintre aceste cinci probleme ale transmisiei. Dar, din fericire, un ambreiaj tractant este adesea una dintre cele mai ieftine probleme. Frecvent, cauza unui ambreiaj care se deplaseaza este o depasire a capacitatii pedalei ambreiajului.

Fluidul de transmisie:

Dupa cum s-a mentionat mai inainte, fluidul de transmisie este vital pentru sanatatea transmisiei. De aceea ori de cate ori vedeti o pata de lichid pe trotuar, trebuie sa reparati imediat scurgerea. Ar trebui sa verificati in mod obisnuit nivelurile lichidului de transmisie pentru a va asigura ca aveti suficient lichid. In plus, trebuie sa va asigurati ca lichidul dvs. este inca de buna calitate. Lichidul de transmisie decolorat este deteriorat.

Reparatii cutii automate:

Daca ati intampinat una (sau mai multe) dintre aceste cele mai frecvente cinci probleme ale transmisiei sau orice alte probleme legate de transmisie, nu ezitati sa ne contactati astazi la reparatii cutii automate..

No Comments Found

Leave a Reply