Cele mai frumoase jucarii pentru copii

Copilaria este cea mai frumoasa etapa din viata unui om.
In aceasta perioada tot ceea ce traim este plin de bucurie si de emotie.

Imi aduc amine si acum momentele copilarie mele cand tot ceea ce-mi doream nu era decat sa ma joc.
Inventam diverse jocuri pe care numai eu impreuna cu alti copii eram capabili sa le intelegem, ne transformam in diverse personaje, sau zburam cu imaginatia departe pe alte meleaguri unde ne cream o lume numai a noastra, o lume plina de surprinze unde binele invengea de fiecare data.
jucarie 5
Copil fiind ne gaseam diferite lucruri pe care le transformam in jocuri, puteam sa ne jucam ore in sir doar cu un carton, sau cu o sfoara si un bat, deoarece imaginatia unui copil este foarte mare si bogata si creaza orizonturi si limite pe care le poti atinge jucand diferite jocuri.

Este sa bine sa lasam copii sa se joace, deoarece prin joc stimulam imaginatia si creativitatea copiilor, ii lasam sa-si dezvolte personalitate si le dam totodata curaj, pentru viitorul ce ii asteapta.
Papusile pentru fetite si masinutele pentru baieti erau printre cele mai populare jucarii din timpul copilariei mele, iar ca si jocuri in aer liber, noi fete saream coarda, sau elastic, iar baietii bateau mingea in fata blocului si isi imaginau ca o sa ajunga mari fotbalisti, precum Hagi.
Industria jucariilor nu era foarte dezvolatata, insa si noi am avut parte de jucarii celebre, care ne aduc zambetul pe buze si acum dupa foarte multi ani.
Cu jucarii celebre, precum Slinky sau Cubul Rubik, papusa Barbie sau masinutele machete ne-am petrecut copilaria noastra cea frumoasa.
jucarie 6
In timp, industria jucariilor a inceput sa creasca, sa ia amploare, a inceput sa ofere copiilor diverse jucarii ce imita personajele principale din desenele animate personaje indragite de ei, sa faca dintr-o simpla masina un robot ce se transforma, sau sa creeze spetaculoase elicopere ce se inalta catre cer, jucarii la care si noi oamenii maturi poftim la ele.

Magazinele destinate celor mici sunt incarcate de diverse jucarii sau jocuri menite sa dezvolte creativitate copiilor, iar pentru cei comozi care nu-si permit sa maerga la cumparaturi datorita programului incarcat exista diferite site-uri destinate copiilor pentru a putea face cumparaturile on-line.
Fiind o peroana mai comoda de felul meu, ador sa fac cumparaturi on-line, mai ales daca este si o perioada de sarbatoare cand magazinele sunt pline iar pentru a evita aglomeratia si statul la cozi infernale am adoptat aceste masuri si anume a face cumparaturi on line.
De cand sunt matusica m-am imprieteni destul de mult cu un site destinat celor mici ce ofera jucarii de la cel mai mic pana la cel mai mare copil.

Isabelei i-am comandat jucarii incepand din momentul in care s-a nascut, jucarii ce au fost atarnate de patutul ei, apoi au urmat jucariile de baie, zornaitoarele, jucariile destinate pentru dentitie, si tot asa pana in ziua de azi cand la minunata varsta de 4 ani se joaca cu papusi celebre precum Violeta, Sofia sau una dintre jucariile ei preferate, jucarie preferata de majoritatea fetitelor, my little poney.
Totii copii adora acesti caluti fantastici ce sunt creati in diverse culori si cu diverse accesorii cat mai spectaculoase.