Cine te ajuta cu actele si birocratia

Traim in tara tuturor posibilitatilor. Insa, este vorba despre lucruri care mai degraba ne pun in dificultate prin cat de bizare sunt unele dintre ele. Printre cele mai ciudate si dificile se afla birocratia din Romania. In momentul in care trebuie sa alergi pentru acte, te lovesti de cozi, organizare destul de precara si anumiti functionari care mai mult te incurca decat sa te ajute. Daca mai doresti sa deschizi si o firma, lucrurile se complica. Aprobari peste aprobari, controale, acte si multa alergatura care ne toaca nervii si timpul. Cam aceasta este realitatea. Multi oameni se incumeta sa isi deschida o afacere insa si mai multi, din cauza birocratiei, renunta. Este pacat, deoarece in Romania exista un potential foarte mare de dezvoltare. Inca suntem o piata tanara pentru diverse domenii si este pacat ca, din cauza unor acte, sa se piarda oportunitati sau oameni talentati care, in loc sa isi valorifice capacitatile la noi in tara, pleaca peste hotare, in tari unde birocratia nu este atat de incurcata si stufosa.

Din motivele expuse mai sus a aparut Fabrica de Firme. Este oaza din desertul antreprenorial. Avand o echipa experimentata si profesionista de consultanti din domeniul juridic, Fabrica de Firme va oferi clientilor sai un real sprijin inca din primele clipe ale infiintarii firmei. Se ocupa de domenii diverse si subiecte de interes.

De exemplu, nu stii ce acte necesare infiintare firma SRL iti trebuie? Fabrica de Firme are raspunsul pe pagina sa de internet dar poti sa mergi si la sediul lor pentru a disputa intreg procesul si a scapa de batai de cap. Contra unei sume deloc mari, echipate va ajuta cu tot ceea ce este necesar pentru SRL sau infiintare PFA. De asemenea, te pot informa si cu privire la ce acte necesare schimbare sediu social iti vor fi de trebuinta. Acesta din urma este un proces ce dureaza cam 5-7 zile in judetul unde aveti resedinta si undeva la 20 de zile in alt judet. Daca nu puteti ajunge la sediul celor de la Fabrica de Firme ii puteti contacta telefonic sau pe email si acestia vor fi mai mult decat incantati sa va ajute..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *