Personale

Clientul care nu raspunde la mail

Unii clienti sunt de treaba altii nu. Cateva relatari de la fata locului. Stau si ma intreb dupa ce muncesc mai bine de jumatate la site si cer un avans din suma respectiva cu care ne-am inteles la inceput de ce nu mai vrei sa dai nici un semn de viata si sa raspunzi la mailuri draga clientule? nui asa ca sunt fraier ca nu cer un avans din suma inainte sa fac orice altceva. O alta blogerita nu dau nume ca nu vreau sa se simta jignita activeaza in online si i-am facut tema cand a fost vorba de bani parca a intrat in pamant. Niciun semn de viata nimic. Lipsa de reactie nu imi place absolut deloc. O sa va mai tin la curent si cu alte chesti legate de clienti :)).

8 Comments

 • Silviu

  Sumele se vorbesc de la inceput si plata se face integral de la inceput urmand ca tu sa iti iei responsabilitatea in spate si sa termini lucrarea care ti-a fost platita. Ca esti tu simpatic si ceri doar un avans inainte si nu suma intreaga e partea a doua, dar fara avans nu te apuci de treaba decat daca esti dispus sa faci lucrul respectiv gratis.

  Reply
 • Daniela

  Bucur draga un sfat: cere la inceput! Nu la mijloc, nu la final. LA INCEPUT! Asa se face peste tot 🙂 Avans la inceput, pe la mijloc finalizeaza jumatate din suma, iar la final toata suma. Simplu!

  Reply
  • admin

   Daniela ai dreptate asa o sa fac de acum…

   Reply
 • Mihai

  Pai daca faci ceva pentru un client si nu iti mai raspunde pune designul sau scriptul la vanzare… nu are rost sa muncesti de pomana daca clientul se hotaraste sa nu te mai bage in seama.
  Oricum, la noi oamenii vor chestii super complexe pe bani putini sau moca….

  Reply
 • Petre

  Fara exemplificari nominale “viata e pustiu” – pentru ca un ipotetic client ar putea si el sa spuna ca e nemultumit de calitatea muncii prestate de catre cineva …
  Hai sa ne asumam responsabilitatea afirmatiilor si sa n-o mai dam pe dupa cires … considera ce ai lucrat pana acum ca pierdere si numeste-i pe cei rai de plata ca sa nu se mai friga si altii cu ei.

  Reply
 • stefan

  orice domeniu implica anumite riscuri…

  Reply
 • Alin

  Am avut si eu de multe ori placeri de a discuta cu anumite persoane si cand trebuia sa primesc plata eram ignorat. Demascai!

  Reply
  • admin

   esti prea dur Alin :))

   Reply

Leave a Reply