De ce contează religia la ştiri?

Avem aceasta stire: Un predicator penticostal a fost ridicat de DIICOT sub acuzația de pedofilie. Bărbatul racola minori, în cadrul unei rețele.
Ori de cate ori vad ca se mentioneaza religia unui om cand comite o infractiune vad discriminare fata de religia unui om. Nu trebuie mentionata religia unui om indiferent ce face. De ce nu s-a spus religia celorlalţi din banda care amăgea copiii? Religia lor permite abuzul sexual? Nici vorbă.

De ce nu se mentioneaza doar a celor care nu mai apartin de cultul ortodox. Cand vreodata vad si o stire in care se spune ‘un ortodox a violat, furat, distrus ect.’ Apropo de asa zisul predicator se pare ca nu are dea face cu acest cult care deja a fost mentionat in stire. Un comunicat din partea cultului penticostal se mentioneaza ca nu apartine de acest cult. Biserica Penticostală condamnă astfel de practici imorale şi ilegale. Deja noroiul a fost aruncat…

3 thoughts on “De ce contează religia la ştiri?

  1. Ca o fi sau ca nu o fi… ideea e ca se incearca discreditarea unor culte. Si altii patesc la fel. Pe cand despre ortodocsi nu se mai spune ca au facut si au dres. In timp ce (neo)protestantii sunt taxati cu sau fara argumente.

Comments are closed.