Comoditate pe bani multi

Romanul este atat de comod si de egoist incat a dezvoltat un cult pentru masina. Desi pretul motorinei a crescut cu 25 la suta, in ultimul an, cei mai multi dintre soferi nici nu se gandesc sa imparta cursa cu un vecin sau cu un coleg de serviciu.

Ecologistii spun ca, in acest moment, jumatate dintre autoturismele care circula prin Bucuresti au o singura persoana la bord: soferul.

Soferii romani, in special cei din Bucuresti, circula dupa principiul: masina si omul. Voluntarii unei organizatii nonguvernamentale au vrut sa demonstreze statistic asta si au numarat trei zile la rand toate vehiculele care au trecut prin patru intersectii mari.sursa

5 thoughts on “Comoditate pe bani multi

  1. Asa e. Nu suntem economisti de loc. Chiar daca sutem cu un picior in groapa tot cum vrem noi facem. Asta e defectul romanilor.

  2. sincer sa fiu, de ce imi iau masina? Sa scap de mijloacele de transport in comun… miresme, caldura.
    Sa ma oblige sa plantez 10-20 de pomi pe an in functie de cat polueaza masina si ma simt impacat si cu mediul!

  3. Nu e vorba strict de mediu ci și de resursele neregenerabile. Vom rămâne fără petrol în curând, atunci ce vei face? Aștept cu nerăbdare ieftinirea hibridurilor și a mașinilor electrice în totalitate, până atunci voi avea și vârsta să le șofez.

Comments are closed.