articole

Compania Carrier

Carrier oferă soluții globale într-o gamă largă de aplicații în încălzire, aer condiționat, refrigerare si altele.
• Home Comfort – Milioane de oameni au încredere în pridusele inovatoare Carrier și expertiză în furnizarea de soluții eficiente pentru nevoile lor de confort la domiciliu.
• Soluții de construcție – Setarea standardului pentru performanța, eficiența energetică și durabilitatea. Carrier oferă soluții pentru aer condiționat, clădiri și servicii energetice.
• Transportul frigorific – Transportul de echipamente de refrigerare, soluții de monitorizare a lanțului rece și componentele de înlocuire asigură siguranța, fiabilitatea transportul de alimente și băuturi, consumabile medicale și alte mărfuri perisabile pentru persoane și întreprinderi in jurul lumii.
• Refrigerare comercială – servirea serviciului de alimentație și industria alimentară cu amănuntul, soluțiile Carrier de refrigerare sunt construite pe tehnologii de generație viitoare in care trebuie păstrate prospețime, asigurarea siguranței și îmbunătățirea aparențelor omerțul cu amănuntul la nivel global cu alimente și băuturi.

Compania mamă
Carrier face parte din Clima UTC, Controls & Security, un furnizor principal de încălzire, ventilație, aer condiționat split Carrier și sistemele de refrigerare, controlul clădirii și automatizarea, și sisteme de securitate. Compania este formata din:
• 51 de fabrici
• 39 de centre de cercetare și proiectare
• 55.000 de angajați
• Servirea clienților în peste 180 de țări
Durabilitate
Angajamentul de mediu se extinde mult dincolo de pereți, către comunitățile pe care le numesc acasă și sustine clienții noi . UTC Climate, Controls & Security este singura companie din lume pentru a fi membru fondator al SUA, Argentina, China, India, Franța, Kuweit, Singapore și Africa de Sud in consiliile de construcție verde. De fapt, Carrier a fost compania fondatoare nr. 1 a Building Green Building din S.U.A.
Carrier se angajează să reducă gazele cu efect de seră
Din 1994, Carrier a condus industria în procesul de eliminare a ozonului din componenta frigiderelor în timp ce a introdus multe dintre cele mai eficiente sisteme de încălzire si climatizare din lume. În același timp, au redus impactul asupra mediului in ceea ce priveste operațiunile lor.

No Comments Found

Leave a Reply