advertoriale

Tencuieli mecanizate pe baza de ciment – una din cele mai inspirate alegeri!

Total Solid Construct este o companie cu o experienta vasta in domeniul constructiilor, oferind cele mai bune servicii de tencuieli mecanizate pe baza de ciment, practicand in acelasi timp, si preturi avantajoase.

In decursul timpului ne-am implicat intr-o varietate de proiecte, mai mult sau mai putin complexe, reusind sa livram cele mai bune rezultate, de care clientii nostri au fost extrem de multumiti. Calitatea serviciilor eate foarte importanta pentru noi, nu doar pentru clientii nostri, aceasta aratand de fapt, ce fel de persoane suntem noi – cei care constituim echipa companiei Total Solid Construct. Nu ezitati sa ne contactati pentru informatii suplimentare legate de orice aspect de interes. Va stam cu placere la dispozitie in orice moment.

Cand sa optati pentru tencuieli mecanizate pe baza de ciment?

Pentru realizarea de tencuieli mecanizate pe baza de ciment, folosim material de tencuit ce provine de la producatori de renume, intrucat, dupa cum am mai precizat, punem mare pret pe calitate. Aplicarea materialului se face cu ajutorul unor echipamente performante, si acestea avand rolul lor in livrarea unor rezultate de exceptie.

Asadar, fie ca doriti ca locuinta voastra sa se bucure de finisaje de lux, fie ca doriti ca spatiul de birouri sa fie unul primitor, va invitam sa optati pentru acest tip de tencuiala. Timpul de executie este incredibil de scurt, iar preturile sunt avantajoase.

tencuieli mecanizate pe baza de ciment contact

Avantajele unor tencuieli mecanizate pe baza de ciment

Comparativ cu o tencuiala clasica, acest tip de tencuiala detine o serie de avantaje ce merita sa fie luate in considerare in momentul in care va decideti ce sa alegeti. Dintr acestea amintim: tencuiala mecanizata pe baza de ciment este mult mai fiabila, fisurile fiind inexistente, durata de viata este una indelungata, peretii obtinuti sunt foarte drepti, finisarea devine un proces mult mai usor, puteti face economii in ceea ce priveste manopera si materialul de glet, pierderile de material sunt minime, colturile obtinute sunt perfecte datorita coltarelor speciale, timpul de executie este foarte redus (randamentul fiind de la 70m pana la 120m/zi) etc.

Pentru a le descoperi pe toate si mai ales, pentru a va bucura de ele, nu ezitati sa optati pentru serviciile oferite de catre compania noastra.

Despre Total Solid Construct si serviciile oferite – inclusiv tencuieli mecanizate pe baza de ciment

Amenajarea interioara presupune includerea sistematica a forţelor proprii si a ideilor clienţilor nostri pentru a transforma un apartament, o casa sau un birou intr-un loc ideal in care acestia sa isi petreaca timpul, efectuand activitatile zilnice, fara sa fie influentati in mod negativ de catre aspectul ambiental.

Am incheiat colaborari cu designeri si arhitecti competenti, cu experienta, si reusim de fiecare data sa ne ridicam la nivelul asteptarilor clientilor, indiferent cat de inalte ar fi acestea.

Acoperim o gama larga si variata de lucrari de finisaje, astfel ca voi va veti putea bucura din plin de produsele finite, fara sa va stresati ca trebuie sa angajati mai multe echipe pentru fiecare operatiune in parte.

Va asteptam cat mai curand solicitarile si va asiguram ca nu veti regreta in cazul in care ne veti alege ca si parteneri pentru executie tencuieli mecanizate pe baza de ciment, dar nu numai.

—————–

WEBISTE: https://www.sapemecanizate-tencuieli.ro

TELEFON: 0773705488

ADRESA: STR. SERG. ION CIUBARU NR. 15-17, Sector 3, Bucuresti

 .

No Comments Found

Leave a Reply