Comunicate de presa

Compartimentari de sticla – pentru amenajarea cu stil

Rezistenta acestor compartimentari de sticla fac ca aceste produse sa fie tot mai apreciate pe timp ce trece. Profilele apar intr-o paleta larga de culori astfel ca aveti de unde alege iar sticla poate fi personalizata dupu bunul plac. Asadar aduceti un plus de culoare spatiului respectiv si in acelasi timp, conferiti-i o elegant aparte. Asadar le puteti combina cum doriti si reprezinta solutia optima atunci cand vreti sa impartiti intr-un mod anume locul unde ne amplasati. In ultima vreme sticla este folosita tot mai mult pentru realizarea peretilor interiori deoarece acestia creaza impresia de spatialitate si sunt foarte rezistenti.

Indiferent de cladirea unde urmeaza sa le amplsati, siguranta ocupa un loc central de aceea noi ne-am gandit la toate aspectele. Sticla laminate va ofera solutia sigura de care aveti nevoie de fiecare data.DEKOFLEX GLASS DESIGN srl va pune la dispozitie produse modern si eficiente care imbunatatesc considerabil aspectul spatiului unde sunt amplasate. Astfel va putetu amenaja intr-o variant moderna chiar inetriorul casei dumneavoastra. Noi executam compartimentari din sticla ideale pentru birouri sau pentru placarea cu oglinzi, in functie de preferintele dumneavoastra.

De asemenea, compartimentarea cu sticla reprezinta una dintre cele mai intalnmite optiuni atunci cand vine vorba despre constructii de birouri, centre comerciale sau spatii rezidentiale. Peretii de sticla faciliteaza patrunderea luminii in interiorul locuintei si asigura o imagine placuta spatiului respectiv. Acum depinde doar de dumneavoastra cat de creativi sunteti sau cum vrem sa amenajati un loc anume.

Compartimentari de sticla – elemente esentiale de design

Aveti nenumarate optiuni de a folosi aceste compartimentari de sticla in mod discret si eficient si a aduce in acelasi timp o nota de elegant. Peretii de sticla creaza efecte deosebite si va ajuta sa dati unicitate oricaror proiecte de amenajare interiara. In plus aceasta se poate vopsi dupa bunul plac pentru a evidentia stilul care va defineste.De asemenea, puteti alege si anumite aplicatii grafice, imagini sau mesaje care sa reprezinte intr-un mod aparte firma sau compania dumneavoastra.

Compartimentari de sticla – eficienta maxima

Noi va stam la dispozitie cu servicii de compartimentari de sticla potrivite pentru toate gusturile.In acest mod, puteti completa in mod eficient decorul intr-un stil cu totul nou si modernizat.Aceste compartimentari se pot realiza in diferite moduri cu pereti sau usi sau chiar fara, avand in vedere ca izoleaza fonic locul respectiv, in plus puteti alege chiar si pereti dubli. Sticla este complet securizata si foarte rezistenta la socuri, de aceea este tot mai des utilizata in ultima vreme.

Compartimentarea cu pereti de sticla in cazul spatiilor de birouri este foarte eficienta si practica si aduce intimitatea angajatilor iar in acelasi timp la patrunderea luminii natural in spatiu de lucru.Aveti grija ca sa imbinati perfect restul elementelor decorative existente deja in spatiul respectiv pentru a asigura o imagine deosebita si o cromatica aparte. Asadar, nu ezitati sa ne contactati pentru orice nelamuriri pentru ca specialistii nostri va stau la dispozitie cu sfaturi utile in acest sens si va sigura asistenta tehnica oricand aveti nevoie de ajutorul nostru..

No Comments Found

Leave a Reply