Gradinita sector 1-aduce zambete si bucurii strumfilor

Prin activitatile zilnice ce se desfasoara la Gradinita sector 1, Bucuresti noi reusim sa dezvoltam in mod armonios creativitatea copiilor si sa pastram zambetele pe chipul lor. Noi incercam sa le aducem bucurie in suflet si sa-i facem sa vina cu drag la gradinita in fiecare zi. Stim ca educatia este procesul prin care copiii isi formeaza personalitatea, de aceea venim in sprijinul lor cu activitati interactive stimulatoare care sa le asigure cele mai mari sanse de reusita.

Noi, cadrele didactice de la Academia Strumfilor, sustinem efortul parintilor de a se implica in educatia copiilor lor si ii completam in mod benefic, astfel incat rezultatele sa fie mereu cele asteptate de ei. Aici avem psihologi si medici profesionisti cu o vasta experienta in domeniu, care sunt alaturi de copiii dumneavoastra, la nevoie. Ii primim mereu cu bratele deschise pe cei mici pentru ca ne dorim sa aiba parte de o copilarie fericita, pe toata perioada pe care o petrec alaturi de noi. De asemenea, ne simtim responsabili pentru viitorul lor tocmai de aceea ne implicam activ zi de zi in dezvoltarea copiilor si ii tratam cu atentia cuvenita.

La Gradinita sector 1 lucram doar cu educatoare calificate si asiguram educatia necesara copiilor in functie de varsta acestora. Nu mai este deloc o noutate faptul ca educatia timpurie este cu adevarat esentiala in dezvoltarea copiilor, astfel fiind o investitie pe termen lung, care merita facuta la momentul oportun. Daca copiii nu sunt directionati pe drumul cel bun inca de inceput, s-ar putea sa fie mult prea tarziu atunci cand va dati seama, de aceea trebuie sa acordati atentia cuvenita la timpul potrivit si sa le dati copiilor sansa de care au nevoie pentru un viitor mai bun.

Gradinita sector 1 – educatia pe primul plan

Gradinita sector 1, Academia Strumfilor si-a castigat un renume demn de pretuit si se bucura de tot mai multe cereri pentru toate grupele de copii. Daca suntem uniti impreuna putem da aripi copiilor dandu-le incredere in fortele proprii si sporindu-le creativitatea.

Prin toate activitatile pe care le intreprindem aici, cum ar fi:  educarea limbajului, activitate matematica, educatie pentru societate, educatie fizica precum si cursuri optionale de dans, inot, karate favorizam dezvoltarea armonioasa a copiilor dumneavoastra.Noi va garantam inca de pe acum ca ati facut cea mai buna alegere privind educatia celor mici si totodata, va asiguram ca acestia vor fi in deplina siguranta aici si vor beneficia de servicii de educatie la cele mai inalte standarde calitative.

Gradinita sector 1 – mediul cel mai potrivit

Cadrele didactice se implica in mod eficient in procesul de educatie a copiilor de la Gradinita sector 1, Bucuresti pentru ca obiectivul nostru principal consta in urmarirea intereselor copiilor, indiferent de varsta acestora. Daca au impulsul necesar inca de la inceput, ei vor fi mereu cu un pas inainte si, cu putin efort, vor reusi sa-si depaseasca limitele.Ne desfasuram activitatile in mod interactiv pentru ca ne dorim ca toti copiii sa participe cu interes la cursurile despre cunoasterea mediului, educatie muzicala, educatie plastica si alte cursuri optionale care au loc aici..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *