Comunicate de presa

Compartimentarile de sticla reprezinta solutii flexibile pentru delimitarea spatiului

Dekoflex Glass Design SRL va pune la dispozitie oferta de compartimentari de sticla ce va aduce nenumarate avantaje pe termen lung. Sticla se utilizeaza foarte des in proiectele de design interior si se bucura de o mare versatilitate.Cu ajutorul tehnologiei de ultima generatie iau viata compartimentarile de sticla, elemente surprinzatoare de design, ce va ofera posibilitatea de a crea spatii impresionante.

Principalul avantaj al folosirii sticlei securizate in cadrul amenajarilor interioare este dat de rezistenta acesteia si de aspectul estetic impresionant. Este vorba despre o alternativa moderna, deosebit de practica. Solutiile de compartimentare cu sticla va ofera un grad inalt de luminozitate si un aspect atragator si elegant.In plus, va puteti personaliza spatiul dupa cum doriti, pentru a-l face cat mai confortabil in utilizare.

Compartimentarile de sticla au finisaje de exceptie si reprezinta solutii optime de delimitare si incanta privirile chiar si celor mai exigenti clienti printr-un design atractiv.Pentru mai multe detalii suplimentare nu ezitati sa accesati siteul online www.studio-vitralii.ro si sa va convingeti ca ati facut cea ma buna alegere.

Compartimentari de sticla-o serie de avantaje

Pentru luminozitatea intensa a spatiilor si un plus de intimitate optati pentru compartimentari de sticla de la Dekoflex Design.Acestea sunt solutii inovatare foarte apreciate la nivel mondial si se intretin foarte usor.Prin intermediul compartimentarilor din sticla aveti posibilitatea de a modifica ulterior spatiul fara a-i strica designul.

Sticla poate fi personalizata foarte usor folosind diverse metode, in functie de culoare, dimensiune sau model. Compartimentarile de sticla reprezinta solutia optima de aranjare a oricarui spatiu de lucru de aceea in ultima vreme tot mai multe persoane opteaza pentru aceasta varianta in detrimental metodei traditionale.

Compartimentari de sticla-combinatii nelimitate

Prin compartimentari de sticla se realizeaza un design impresionant si se optimizeaza spatiul de lucru.  Peretii din sticla mobili se inchid si se deschid cu mare usurinta in functie de nevoile concrete ale spatiului respectiv.Le puteti folosi cu incredere pentru a delimita un spatiu bine luminat in camera copiilor, destinat pentru citit si rezolvarea temelor.

Puneti in valoare orice spatiu si echilibrati gradul de iluminare si veti conferi profunzime acelui loc, facandu-l vizibil mult mai mare. Folosind compartimentarile din sticla veti obtine echilibrul perfect intre lumina naturala si confort. Valorificati orice spatiu la cote maxime si bucurati-va de versatilitatea si rezistenta sticlei securizate. Nu mai stati pe ganduri si alegeti sa colaborati cu cei mai buni in domeniu pentru reusita sigura.

No Comments Found

Leave a Reply