Comunicate de presa

De este necesar sa instalati camere de supraveghere de la Shoprunner.ro

Cand decideti sa instalati un sistem de supraveghere video, adesea, costul acestor dispozitive poate descuraja achizitia. Insa raportul cost / beneficiu trebuie evaluat mai bine, deoarece alegerea de a nu va proteja casa sau proprietatea ar putea costa mult mai mult ! In [primul rand, pentru a avea preturi bune si aparatura performanta va recomandam sa achizitionati camere de supraveghere de la Shoprunner.ro. Acest magazin, pune la dispozitia clientilor ultimele aparatii in materie de tehnologie de supraveghere, de la brand-uri renumite in toata lumea precum Dahua sau Hikvision.

Iata motivele pentru care va recomandam instalarea unui sistem de supraveghere video:
1) Primul motiv este, fara indoiala, asigurarea protectiei si sigurantei pentru propria familie. De fapt, statisticile recente au aratat ca locuintele fara sisteme de securitate sunt supuse furtului de pana la 2,7 ori mai mult decat casele cu alarme sau camere de luat vederi. Aceasta este o marturie a faptului ca adesea doar prezenta unui sistem de securitate sau a unei camere este suficienta pentru a descuraja atacatorul. Cu toate acestea, exista cei care cu siguranta nu se lasa opriti de acest lucru si care, indiferent daca sunteti acasa sau nu, vor incerca sa intre in locuinta dvs. cu cele mai variate, adesea chiar tragice, intentii. In acest caz, sistemul de supraveghere devine un aliat indispensabil pentru a proteja nu doar casa si bunurile, ci mai ales oamenii care locuiesc acolo.

2) O casa sigura la distanta. Al doilea motiv este avantajul de a putea controla propria casa sau afacere chiar si de la distanta, in special pentru cei care sunt de multe ori plecati in calatori, lasand copiii si animalele acasa. Si acesta este, fara indoiala, principalul avantaj al unui sistem de supraveghere video. Astazi este posibil sa vedeti imaginile pe smartphone-ul dvs. oricand si din orice loc. Iar functia lor este utila nu numai atunci cand suntem departe de casa. Ne gandim cand suntem singuri cu copiii sau lasam copiii singuri acasa si cineva suna la usa. Daca am instalat o camera de exterior putem verifica identitatea vizitatorului inainte de a deschide usa.

3) Asistenta medicala si supravegherea persoanelor in varsta. Asigurarea faptului ca copiii, persoanele in varsta, animalele si alti membri ai familiei cu nevoi speciale au monitorizare continua, pentru a putea interveni prompt in caz de nevoie, este un factor determinant, mai ales cand vine vorba de probleme de sanatate. Solutiile de supraveghere, cum ar fi camerele IP si sistemele de alarma echipate cu SOS sau telecomenzi anti-panica, permit asistenta imediata in caz de nevoie. Insa ganditi-va si la momentul in care ne incredintam copiii bonei: o camera IP interna, ne permite sa tinem totul sub control si, uneori, permite si bunicilor si rudelor sa vada copilul chiar daca nu suntin apropiere.
In concluzie, un sistem de supraveghere video este un puternic factor de descurajare pentru actiunile infractionale, deoarece imaginile au valabilitatea probei si sunt capabile sa reconstruiasca scena inclusiv a unei crime. Prin urmare, instalarea unui sistem de supraveghere video este foarte utila in unitatile comerciale, dar si in zonele cu un trafic ridicat, unde controlul zonei devine de o importanta fundamentala. In general, supravegherea video creste sentimentul de securitate si permite un control larg al zonei.

In final, obiectivele care trebuie atinse prin instalarea unui sistem de supraveghere video sunt:

– Monitorizarea unei zone cu posibilitatea alertarii automate a politiei si / sau a fortelor de securitate;
– Cresterea sentimentului de securitate ;
– Lupta impotriva raufacatorilor de orice tip.
Supravegherea video trebuie totusi sa aiba loc cu respectarea prevederilor privind protectia datelor cu caracter personal, precum si a altor reglementari privind instalarea echipamentelor audiovizuale. Utilizarea exagerata, excesiva si redundanta a echipamentului ar trebui exclusa. Sistemele de supraveghere video pot fi instalate numai atunci cand alte masuri au fost insuficiente sau nefunctionale. Prin urmare, este necesar sa se evite inregistrarile video in zonele care nu sunt supuse pericolelor reale si sa se utilizeze camerele video numai in cazurile reale de nevoie.
Camerele video pot fi instalate fara consimtamantul partilor interesate, atunci cand subiectul intentioneaza sa urmareasca un interes legitim pentru protectia persoanelor si a bunurilor impotriva eventualelor agresiuni, furt, talharie, avarii, vandalism, prevenirea incendiilor, siguranta la locul de munca etc. Filmarea zonelor de condominiu de catre mai multi proprietari, birouri profesionale, companii si institutii este permisa doar pentru a pastra siguranta oamenilor si protectia proprietatilor impotriva situatiilor concrete. Cu toate acestea, instalarea de catre condominii individuale necesita prudenta: unghiul de vizualizare trebuie limitat doar pentru spatiile proprii.
Din aceste motive si respectand legislatia, va recomandam, cu caldura, instalarea unui sistem de supraveghere video pentru siguranta maxima. Accesati shoprunner.ro pentru mai multe informatii!

1 Comment

  • Dana S.

    Buna ziua,
    tinand cont ca recomandati acest kit de supraveghere, as dori sa va intreb ceva: dumneavoastra l-ati montat deja?

    Reply

Leave a Reply