Comunicate de presa

Comutatoare cu came-Uzinrom

Tehnologia a avansat destul de mult în ultimul timp, iar în prezent firmele de specialitate din această industrie trebuie să utilizeze utilaje şi echipamente de ultima generaţie pentru a le oferi clienţilor săi cele mai bune soluţii şi servicii pentru activităţile pe care le întreprind.Uzinrom Holding comercializează o gamă diversificată de produse consumabile şi echipamente precum comutatoare cu came.

Un comutator cu came este format dintr-un ax sau un „rotor“, care are un braț de contact sau „spiţe“ care se extinde din suprafața să ca o camă. Are o serie de terminale, aranjate într-un cerc în jurul rotorului, dintre care, fiecare servește ca mijloc de contact pentru „spița“, prin care un număr de diferite circuite electrice pot fi conectate la rotor. Comutatorul este stratificat, pentru a permite utilizarea mai multor stâlpi, fiecare strat fiind însă echivalent cu un singur pol. De obicei, un astfel de comutator are un mecanism de înclichetare, astfel acesta „clicuri“ de la o poziție activă la alta, mai degrabă decât tarabe într-o poziție intermediară. Astfel, un comutator rotativ oferă un număr mai mare de posibilităţi.

Comutatoare rotative au fost folosite ca selectoare de canal, pe receptoarele de televiziune până la începutul anilor 1970, apoi ca selectoare de gama pe echipamente de măsurare electrice,  şi ca selectoare de bandă pe radio, etc.

Comutatoare rotative moderne utilizează un mecanism de „stea rotativa“ pentru a oferi pozițiile de comutare, cum ar fi la fiecare 30, 45, 60, sau 90 de grade. Camele de nailon sunt apoi montate în spatele acestui mecanism și contacte electrice cu arc glisă în jurul acestor came. Camele sunt crestate sau tăiate în cazul în care contactul ar trebui să închidă pentru a crea un circuit electric.

Unele comutatoare rotative sunt configurabile de utilizator în raport cu numărul de posturi. O șaibă dințată specială care stă sub piulița de susținere poate fi poziționat astfel încât dintele să fie introdus într-unul din numărul de fante existente, într-un mod care limitează numărul de posturi disponibile pentru selecție. De exemplu, dacă numai patru poziții sunt necesare pe un comutator de douăsprezece poziții, șaiba poate fi poziționat astfel încât doar patru poziții de comutare să poată să fie selectate în timpul utilizării.

Atunci când aveţi nevoie de soluţii tehnice inteligente, specialiştii Uzinrom vă stau la dispoziţie pentru a vă oferi consultanta în alegerea celor mai potrivite produse pentru activitatea pe care o aveţi.
Colaborează cu experţii în domeniu pentru a alege pompe hidraulice de calitate şi realizează o investiţie eficientă şi sigură prin intermediul companiei Uzinrom Holding!Pentru detalii si nelamuriri,
 www.uzinrom.ro ne sta la dispozitie.

.

No Comments Found

Leave a Reply