Siguranta pentru familia noastra!

Suntem o familie implinita si ii multumim lui Dumnezeu pt asta. Am reusit cu greu si munca multa sa ne construim casuta visurilor noastre si suntem foarte fericiti. Avem o casuta frumoasa dar cum bine stim ce e frumos si… hotului ii place!

Noi muncim in strainatate si ajunsesem sa nu mai dormim noaptea de griji. Vorbisem cu un vecin sa mai dea un ochi pe la noi pe acasa dar nu eram complet in siguranta cu metoda aceasta.Eram foarte stresati si nu mai reuseam sa muncim linistiti, sunam aproape zilnic sa intrebam daca e totul in regula acasa si inafara de banii nostri care se duceau pe convorbiri, adaugam si stresul care il aveam inainte sa sunam si frica ca s-ar fi putut intamplat ceva.
Asta pana un prieten ne-a sfatuit sa montam un sistem de alarma.
“ Un sistem de alarma va protejeaza cel mai bine de oaspeti neplacuti in lipsa voastra” – ne-a fost spus atunci cand am cerut informatii. In acel moment am inceput sa ne gandim tot mai des la sisteme de alarma.

“In momentul in care cineva va incerca sa patrunda in casa voastra, va porni instantaneu alarma, care va trimite in acelasi timp mesaj catre politie. Si in primul rand sunetul alarmei ii va speria atat de rau pe hoti incat sigur nu vor mai veni a doua oara!”
Ne-au fost propuse diverse solutii, incepand de la cele mai simple, compuse dintr-un sistem de alarmare care se declanseaza pe baza unor senzori, sau sisteme mai complexe care pot fi controlate de la distanta chiar si prin telefonul mobil. Nu este asa ca toti avem nevoie de sisteme de alarma?

Senzorii sunt niste dispozitive care percep orice miscare in apropierea locului interesat, si trimite semnale catre centrala de alarma care porneste “sistemul de alarmare” pe care eu o numesc pe scurt “sirena”.
Suntem foarte multumiti de alegerea facuta, in sfarsit putem dormi linistiti noaptea cu gandul la casuta nostra, care este in siguranta.