articole

De ce e bine ca o firma sa colaboreze cu o Unitate Protejata

E destul de greu sa iti gasesti un loc de munca in Romania, indiferent de domeniul de activitate la care te pricepi. Insa, sunt o categorie de oameni carora le este si mai greu sa-si gaseasca un loc de munca, si aici ma refer la persoanele cu dizabilitati.
Sunt o multime de persoane cu dizabilitati, apte de munca, persoane care vor sa lucreze, insa din nefericire isi gasesc foarte greu un loc de munca.

Insa, partea buna e ca lucrurile au inceput sa se indrepte spre bine din acest punct de vedere. In Romania au inceput sa apara Unitatile Protejate. O Unitate Protejata este o firma care are cel putin 30% angajati cu dizabilitati. Nu sunt multe astfel de firme, insa una dintre ele este CompaniaDDD.ro. CompaniaDDD este o firma deratizare care a inceput sa lucreze ca si Unitate Protejata in 2014 si care a obtinut in 2016 toate autorizatiile necesare pentru a functiona astfel.
Din 2014 si pana in prezent, o multime de persoane cu dizabilitati au fost angajate la CompaniaDDD. Acestea si-au putut desfasura activitatea in cele mai bune conditii si nu s-au simtit discriminate in nici un fel.

Firmele care functioneaza ca si Unitati Protejate sunt un sprijin real pentru persoanele cu dizabilitati. Insa, ca acestea sa aiba de munca, alte companii, trebuie sa apeleze la randul lor la Unitatile Protejate.
In Romania, legislatia obliga firmele care au peste 50 de angajati sa aiba macar 4% angajati cu dizabilitati. Insa, putine firme au angajati cu dizabilitati. Daca acesta conditie nu este indeplinita, compania respectiva fie plateste o anumita suma catre bugetul de stat, fie incheie un parteneriat cu o Unitate Protejata.
Astfel, persoanele cu dizabilitati vor avea un loc de munca stabil si firmele cu peste 50 de angajati nu vor mai plati suma respectiva.

CompaniaDDD are marele avantaj al faptului ca ofera servicii de deratizare, dezinfectie si dezinsectie, servicii obligatorii in orice companie. CompaniaDDD este singura firma deratizare din Romania care functioneaza si ca Unitate Protejata. Serviciile oferite sunt de calitate superioara, se lucreaza cu cele mai bune solutii si cu cei mai competenti angajati. Angajatii cu dizabilitati ai companiei sunt alesi cu ajutorul Fundatiei Motivation Romania, fundatie care sprijina in permanenta persoanele cu dizabilitati.
Daca si tu vrei sa inchei un parteneriat cu o astfel de companie sau daca vrei sa te informezi mai bine pentru a spune si altora despre existenta Unitatilor Protejate, intra pe CompaniaDDD.ro.
.

No Comments Found

Leave a Reply