Contract

Valentin Dinu, care s-a clasat pe locul 3 la „Românii au talent”, a semnat cu MediaPro Music.

După ce a cucerit o ţară întreagă cu vocea sa, Valentin Dinu, câştigătorul locului trei al emisunii „Românii au talent” de la ProTV, a semnat cu MediaPro Music. În perioada următoare acesta va urma o perioadă de pregătire în care i se va stabili stilul pe care se va axa şi apoi va intra direct în studio.

„Faptul că am semnat cu Mediapro Music este cea mai mare realizare profesională. Abia aştept să ma apuc de lucru, să scot un album cât mai curând şi să aduc pe piaţă o surpriză pe care ştiu că oamenii o aşteaptă de mai multă vreme: duetul cu Andra. Tot ce mi s-a întâmplat în ultimele luni a fost peste aşteptările mele. Participarea la <> mi-a adus lucruri la care nici măcar nu am îndrăznit să visez, de asta îi sfătuiesc pe toţi cei care au ceva de spus şi de arătat să o facă. E o şansă nemaipomenită de care se poate bucura oricine”, a declarat tânărul.sursa

10 thoughts on “Contract

  1. Daca e unu din aia de editia veche nu sunt de acord. Au fost oameni mult mai talentati decat „astia cu voce”. Gen aia care stateau in maini… si multi altii.

  2. Locul 3.. da îmi pare rău.. trebuia să câştige primul loc, Ţuţulică adrian nu are nici un pic de talent, un raper, nu cântă îmbrăcat la costum, cântă în haine largi.. el nu e raper nici măcar nu are talent. Dacă vrei să faci rap nu te aştepta la grămezi de banii, el tocmai a dovedit că nu vrea să facă asta.

    Mă bucur pentru Valentin! Bravo mă baiatule ;)!

  3. Tutu s-a cam stins, nu stiu de ce a castigat el, erau multi care meritau locul I, oricum a fost o facatura Romanii au talent , ca doar asa e la noi .

Comments are closed.