Comunicat de presa

Copertine auto – intretinerea optima a automobilului prelungeste durata de utilizare

copertine auto

Cand vine vorba despre protejarea si intretinerea masinilor, optiunea de a monta copertine auto este una dintre variantele actuale, accesibile, compatibile cu orice tip de cladire – atat ca utilizare, cat si ca arhitectura.  

Modelele actuale de copertine sunt usor de adaptat la dimensiunile cladirii unde este nevoie de montaj, dar si la arhictectura si cromatica respectivei case sau cladiri – spatiu destinat afacerilor, sediu birouri. 

Cum sa alegi modelul potrivit din gama de copertine auto?

Decizia de realizare a spatiului destinat parcarii in siguranta deplina a masinii inseamna, mai intai de toate, familiarizarea cu optiunile existente, mai ales cand constructia unui garaj a fost exclusa. Partea buna este ca, in prezent, gama de copertine auto este extrem de variata, cei mai multi distribuitori fiind specializati in proiecte personalizate, fie ca sunt sau producatorii elementelor componente acestui produs. 

  • Efectuarea masuratorilor

Odata ce este stabilit locul unde va fi instalata copertina auto, trebuie realizate masuratorile, pentru ca acestea sa poata fi transmise mai departe, atunci cand se efectueaza comanda. 

In cazul in care acestea nu pot fi realizare de cineva din familie sau dintre angajati, atunci pot fi solicitate serviciile unui profesionist pentru masurarea corecta si sfaturi utile de achizitionare. 

  • Verificarea varietatii si disponibilitatii in magazinele online

Mai rapid si mai comod decat in magazinele fizice, copertinele auto pot fi vizualizate in magazinele online de oriunde si la orice ora. Cele mai multe magazine nu sunt distribuitoare ale acestor produse, ci sunt fie producatori-furnizori, asigura si servicii de montaj si mentenanta la nevoie, 

  • Nu trebuie excluse serviciile de consultanta

Cine ar putea sa te consilieze mai bine decat producatorul sau furnizorul copertinelor dintre care iti doresti sa alegi. In afara de o documentare atenta si revederea descrierilor prezentate pe site-ul de prezentare, poti inclusiv sa iei legatura cu unul dintre reprezentantii serviciului de vanzare sau relatii cu clientii, pentru a afla exact anumite detalii esentiale, cum sunt dimensiunile corecte, posibilitatea de personalizare, servicii post-vanzare etc. 

De ce este important sa iti protejezi masina cu ajutorul unei copertine auto?

Multe masini se deterioreaza mai devreme decat ar trebui din pricina obiceiurilor de mentenanta precara – parcarea constanta in exterior, indiferent de sezon, temperatura si conditii meteo. Daca proprietatea nu dispune de garaj sau garajul nu este incapator pentru parcarea mai multor masini, copertinele auto sunt solutia optime – acestea putand fi instalate chiar in zona garajului. Totodata, pentru constructiile care nu sunt prevazute cu garaj, copertinele auto sunt din nou salvarea proprietarilor de masini. 

Iata care sunt principalele motive pentru montajul unei copertine:

  • Nu se doreste sau nu este posibila constructia unui garaj

Varianta de a completa spatiul cu un loc dedicat parcarii masinilor cu ajutorul unei copertine este, in multe cazuri, mult mai palpabila comparativ cu demararea unui proiect de constructie a unui garaj. De altfel, multe constructii si proprietati nici nu permit o astfel de lucrare. Asadar, copertina auto este optiunea care solutioneaza necesitatea de parcare a familiei sau angajatilor si clientilor firmei administrate. 

  • Protectie indiferent de sezon

Verile sunt deseori caniculare, iernile sunt geroase, precipitatiile sunt abundente pe tot parcursul anului – toate acestea creeaza conditii extrem de dure pentru materialele masinilor, astfel ca nu este recomandat ca acestea sa fie parcate constant in exterior. Un avantaj al copertinelor auto este acela ca protejeaza autoturismul, fara a modifica dramatic aspectul cladirii pe care va fi montata. 

Eco House & Garden recomanda instalarea unei copertine auto pentru protejarea autoturismelor familiei, firmei, fara a risca deteriorarea esteticii exteriorului.  Cu gama de copertine actuale sunt indeplinite criteriile si exigentele de functionalitate, protectie si estetica.

Gama pusa la dispozitie de aceasta companie cuprinde copertine auto, copertine terase, pergole si foisoare din lemn, care prezinta toate caracteristicile practice si de functionalitate pentru acest tip de produs, dar indeplinesc si exigentele estetice si pe cele personale, ale fiecarui client solicitant.

DATE UTILE:

Telefon – 0786 873 196

Mail – copertinelemn@gmail.com 

Site web – www.copertine-lemn.ro 

No Comments Found

Leave a Reply