Comunicate de presa

Cum ne alegem aranjamente florale nunta pentru mese?

  • By
  • 30 aprilie 2020

Cum ne alegem aranjamente florale nunta pentru mese?

Aranjamentele florale pentru mesele de la nunta, de la petrecerea de nunta mai precis, sunt poate cele mai importante elemente de decor pe care le vor vedea toti invitatii. Florile din fundal, din decorul salii, vor fi observate si nu prea, nu sta nimeni sa se uite la decor, tot interesul este indreptat spre ringul de dans, spre masa proprie, spre masa mirilor si a familiilor acestora. De aceea trebuei sa avem mare grija cum alegem aranjamente florale nunta pentru mese.

Aranjamente florale masa nunta

O regula generala de alegere nu exista, aranjamentele florale pentru nunta trebuie sa tina cont totusi de personalitatea invitatilor, de exemplu. In functie de personalitate se pot comanda si florile care se vor potrivi excelent si care le vor face placere atunci cand se afla in campul lor vizual. Pe langa personalitatea invitatilor si chiar a mirilor, florile si aranjamente florale nunta se vor cumpara in functie de gusturile celor care se casatoresc. Pana la urma e petrecerea lor si fiecare element al petrecerii trebuie sa reflecte gustul mirilor, care ar trebui sa fie unul cat mai bine „lucrat”.

Conteaza mult si bugetul mirilor pentru flori, in functie de el vom avea aranjamente mai scumpe, de lux, sau aranjamente clasice, cu flori care se gasesc usor si nici nu costa mult. Nu trebuie sa investim foarte mult in aranjamentele pentru mese, ele sunt de decor si cam atat, trebuie sa ne limitam la unele de efect si care sa arate foarte bine, sa miroasa bine si sa fie o prezenta discreta pe masa.

Un punct important pe lista de criterii de alegere este si cel legat de stilul salii unde va avea loc petrecerea. Decoratiunile florale de pe fiecare masa trebuie sa respecte stilul general, vom merge sa vedem intai cum arata sala pana sa comandam florile, sa vedem ce culori predomina si cum arata decorul. Dimensiunile si forma meselor sunt foarte importante si ele daca vrem sa avem aranjamente florale superbe, comandate la cele mai bune preturi si de la Floraria de Vis. Daca masa e mai mare avem nevoie de aranjamente mai complexe, mai voluminoase, daca masa e micuta putem sa folosim si aranjamentele cu un singur tip de floare.

Forma meselor ne ofera o idee despre cum ar trebui sa arate aranjamentul. Daca masa e rotunda, avem nevoie de aranjamente cu forma rotunda, sferica, daca masa e patrata, dreptunghiulara, aranjamentele pot fi puse foarte bine intr-o cutie patrata, dreptunghiulara. Mesele ovale pot avea in centru aranjamente florale deosebite cu forma ovala. Ideea este sa adaptat forma aranjamentelor la forma dominanta a meselor pentru echilibru vizual si compozitional.

Aranjamente florale pentru nunta

Cromatica este un criteriu esential in alegerea aranjamentelor florale pentru nunta, pentru mese. Sunt suficiente doua culori de baza si o a treia de accentuare, mai multe culori ar insemna un aranjament prea incarcat. Atentie la culori, sa nu fie prea stridente si nici prea inchise, sa nu existe combinatii care distrug echilibrul cromatic general.

Inaltimea aranjamentelor pentru mese e si ea importanta, trebuie sa avem aranjamente suficient de joase si nu prea inalte pentru ca invitatii sa poata comunica foarte usor, sa nu se chinuie sa se vada printre flori. Florarii de la florariile online cu vechime, de pilda de la Floraria de Vis, va pot oferi cele mai bune idei de achizitie si de personalizare a aranjamentelor de nunta pentru a opta de fiecare data doar pentru flori si aranjamente superbe pentru nunta.

Toate aranjamentele pentru nunta e bine sa aiba elemente comune, incluse in decoratiuni, panglici, ornamente diverse, obiecte cu o valoare sentimentala pentru miri, de ce nu. Se vor evita florile cu mirosuri puternice pentru a nu determina alergii sau a acoperi complet mirosul specific al felurilor de mancare servite. Florile si aranjamentele pot sta in cosuri impletite, in boluri de argint, in cilindri transparenti, pot fi si luminate elementele transparente pentru un plus de eleganta.

Buchete Mireasa

Decoratiunile florale pentru mese si pentru decor vor fi punct de reper pentru Buchete Mireasa, comandate tot de la florariile online. Daca suntem atenti la ce fel de flori cumparam pentru aranjamente de nunta pentru mese ne va fi foarte simplu sa avem si buchetul de mireasa. Putem combina flori diverse din aranjamente deja comandate si le putem asorta cu diverse aranjamente din decor, putem avea buchete de mireasa care seamana mult cu aranjamentele si au elemente care le deosebesc pentru a iesi in evidenta in ziua cea mare.

Buchetele pentru mireasa vor fi personalizate cu gandul la restul aranjamentelor florale folosite in sala unde va avea lor petrecerea de nunta. E o greseala destul de mare sa avem o diferenta vizuala uriasa intre buchetul de mireasa si restul aranjamentelor din sala. Echilibrul vizual si cel compozitional sunt deosebit de importante daca vrem sa avem o nunta ca la carte.

No Comments Found

Leave a Reply