Comunicat de presa

Cum poti alege mai simplu o agentie marketing online in 2020?

  • By
  • 28 aprilie 2020

Cum poti alege mai simplu o agentie marketing online in 2020?

In 2020 marketingul este de baza daca vrei sa ai o afacere online care sa iti aduca profit si venituri pe care sa te poti baza oricand. Marketingul depinde de audienta, de publicul tinta. De exemplu, daca vrei sa targetezi oameni de afaceri cu functii importante vei avea nevoie de LinkedIn, daca vrei sa ajungi la tineri, atunci Instagram sau Snapchat sunt optiuni bune, vrei un ROI mai bun, Facebook Ads te poate ajuta. Toate acestea sunt instrumente de marketing foarte valoroase care, folosite corect, cu ajutorul unui tip potrivit de agentie marketing online, pot aduce utilizatori convertiti mai tarziu in clienti.

In marketingul actual schimbarile care apar sunt atat de rapide incat e greu sa tii pasul cu toate informatiile noi si cu trendurile, trebuie sa te ocupi de cele mai importante lucruri pentru afacere. Agentiile de marketing online pot sa aiba grija de toate aspectele tehnice ale strategiilor de marketing, nu mai e nevoie sa angajezi si sa oferi training pentru noi angajati specializati in marketing online. Ele sunt mereu la curent cu tot ce e nou in acest domeniu, documentarea este continua, expertii agentiilor se specializeaza mereu pentru a oferi clientilor doar cele mai bune servicii si informatii.

Agentie marketing digital

In general, o agentie marketing online din 2020 va avea mai multe servicii importante pe care le va include in pachete personalizabile in functie de fiecare client in parte. Serviciile de pe lista agentiilor sunt diverse, de la market research, pentru o targetare cat mai eficienta, Google Ads, optimizare pentru motoarele de cautare, la publicitate pe Facebook, publicitate video, mobile marketing, marketing de continut sau e-mail marketin si chiar web design.

Pana la alegerea unui anumit tip de agentie marketing online trebuie sa stim ce intrebari sa adresam agentiilor care sunt pe lista scurta. In vremurile moderne si destul de complicate pe care le traim alegerile corecte pot face diferenta intre un business de succes si unul care nu va rezista foarte mult in online, acolo unde concurenta e mai acerba ca oricand.

Intrebarile pregatite pentru o agentie marketing online cu experienta, de exemplu pentru WiseVision, trebuie sa porneasca de la ceea ce are nevoie o afacere din perspectiva marketingului. Cu alte cuvinte te gandesti mai intai ce vrei sa obtii, vrei web design, vrei PPC si campanii de SEO, ai nevoie de Analytics. Vor urma intrebari legate de agentia la care apelezi, poate sa isi gestioneze foarte bine partea de marketing? Daca da, atunci cu siguranta o va face si pentru tine la nivel profesionist. E bine sa vezi cum isi gestioneaza blogul propriu, cu isi gestioneaza conturile de pe social media, cat de bine sunt pozitionati in rezultatele returnate de Google. Toate acestea pot fi semne clare pentru tine si iti poti da seama ce fel de firma ai si daca merita sa incepi o colaborare cu ea.

Digital marketing Romania

Conteaza foarte mult sa te orientezi spre agentiile de marketing online din Romania care folosesc si instrumentele corecte pentru marketing digital, dar si valorile corecte aplicate la masuratorile facute in permanenta. De exemplu, numarul de vizitatori unici, timpul petrecut pe site, bounce rate-ul, CTR-ul, CPC-ul, toate acestea trebuie sa fie aplicate si folosite in mod corect pentru a oferi la final raportari si date relevante despre campaniile desfasurate.

Ce rezultate promit agentiile de marketing online romanesti si pentru ce pret, iata alte intrebari la care te poti gandi cand vrei sa angajezi o agentie specializata in marketing online. Rezultatele promise trebuie sa fie realiste, nu ai cum sa vezi imbunatatiri peste noapte, totul dureaza, vezi primele rezultate poate dupa o luna, cateva luni. Marketingul cere timp si timpul depinde si de instrumentele folosite si de profesionalismul si implicarea celor care ofera aceste servicii. Preturile pot sa ofere o imagine mai clara despre agentia pe care vrei sa o angajezi. Daca ai preturi bune, un raport calitate-pret excelent, cum se intampla si la WiseVision, agentia de marketing online 100% romaneasca pe care te poti baza, stii ca vei avea o colaborare eficienta si avantajoasa cu agentia de marketing online aleasa.

No Comments Found

Leave a Reply