articole

Covorase de toate tipurile!

Covoarele nu au fost intotdeauna folosite cu scopul principal de a decora podeaua. Nomazii din Asia au fost primii care au creat masiv covoare,  acestea datand de mai mult de 4.000 de ani. La inceput, covoarele erau confectionate din pielea animalelor si fasii de trestie frageda. Scopul initial al covoarelor era acela de izolare termica. Oamenii dormeau pe ele pentru a se feri de frigul pe care il simteau la contactul direct cu solul. Pielea de animale si covorul erau chiar cele mai valoroase lucruri detinute de o familie. De la piele, care era prea dura, s-a trecut la covoarele facute din lana, ceea ce a sporit si mai mult confortul si izolarea termica. Cel mai vechi covor descoperit poarta numele de Pazyryk si a fost conservat in gheata pentru a i se pastra intacte tesatura, culorile si modelul. Acesta dateaza din secolul 5 i.Ch., tehnica lui de confectionare fiind folosita si astazi.

Astazi, in timpuri in care locuintele pot fi izolate termic si incalzite, covoarelor li se atribuie un alt scop principal si anume cel al decorului, fiind disponibile multe modele, culori si materiale, facute mai mult in fabrici decat tesute de mana.

Sanito.ro este magazinul ce ofera o gama de covoare profesionale, pentru clientii care au nevoie sa ofere conditiile necesare in afacerea lor sau pentru casa.

Gama de covoare profesionale de la sanito.ro se adreseaza mediului HORECA, cel de productie din fabrica, medical, saloane de frumusete, baruri sau magazine. Clientii au o gama vasta de produse din care pot sa aleaga: mocheta profesionala, covoare birou, covorase interior, covorase dezinfectante, covorase HORECA, covoare exterior.

Intr-o locuinta nu poti avea niciodata destule covoare, mai ales daca vrei sa iti impresionezi invitatii de fiecare data cand iti calca pragul. La fel functioneaza si intr-un restaurant, bar sau cladire de birouri. Vei transmite un aer mult mai profesional si dedicat oamenilor care pasesc in interiorul afacerii tale.

Sanito.ro are o experieta de peste 13 ani in acest domeniu, chiar daca 80% din sarcina lor este aceea de a fi furnizori principali de detergenti si accesorii pentru curatenie. In portofoliul lor de clienti sa numara foarte multe firme cu care a colaborat in trecut, iar calitate produselor face parte din motto-ul Sanito!

Modelul de covoare birou Granit, de la producatorul Lano, este exemplul perfect de produs pe care foarte multe birouri il prefera datorita calitatilor superioare.

Covorul din poliamida este cunoscut pentru durabilitatea sa si poate fi utilizat in orice tip de camera. Unul dintre cele mai importante avantaje este faptul ca fibrele pot rezista la o multime de tipuri de uzura. Acest lucru face ca utilizarea covoarelor Granit din nailon sa fie practica, in special in zone in care exista mult trafic pietonal, deoarece fibrele sintetice isi pastreaza forma mai mult timp decat multe alte tipuri de fibre. Prin urmare, covorasele din poliamida isi pastreaza aspectul nou si proaspat pentru mult mai multi ani decat alte selectii de covoare. Sanito.ro are covoare pentru toate mediile de afaceri, iar preturile si calitatea nu au concurenta!

 

 

No Comments Found

Leave a Reply