advertoriale

Stiri la zi – Momentum te tine informat constant

Daca nu esti din categoria celor 40+ cel mai probabil te gandesti ca nu ai nevoie sa fii la zi cu stirile. Nu sunt interesul tau, cu mici exceptii cand auzi ca un subiect face valva si ca se viralizeaza. Am asistat insa la un episod destul de clar despre ce inseamna sa nu tii pasul cu noutatile din orice domeniu, cand scena politica ne-a oferit un scenariu grotesc. Ajunsesera sa se bata in stiri false si asta a derutat publicul – iata deci ca informatia pe care o detii poate fi o strategie buna pentru a atrage si pe altii de partea ta.

Dar sa revenim la stiri. Te pasioneaza sau nu, in mod inevitabil ajungem cu totii la acelasi punct comun: sa fim interesati de ceea ce se intampla in jurul nostru. Traim totusi intr-o lume dinamica, asadar vei dori sa tii pasul cu aceasta. Momentum.co.ro este o recomandare pentru tine. Iata si de ce:

Nu iti place sa depinzi de un orar de urmarit stirile tv?

Au devenit celebre stirile de la ora 5. In general astfel de programe tv te fac sa regreti ca traiesti in aceasta lume. Totul suna negativ si te incarci cu multa dezamagire. Citeste doar ce te intereseaza, alege sa fii selectiv si deci un portal precum Momentum te va incanta. Aici regasesti stiri politica, din economie, tehnologie, sport si nu numai. Asadar selecteaza doar categoria ta de interes.

Stiri pe scurt si la subiect

Momentum este diferit de toate portalurile pe care le stii sau alte site-uri de nisa. Asta pentru ca preia stirile ce apar pe alte site-uri si iti face, sa spunem, un rezumat. Sunt selectate prin filtre precise doar acele stiri de interes, cele care au accesari. In aceasta selectie se tine cont evident si de o lista restransa de site-uri. Acestea trebuie sa fie accesate la randul lor, sa aiba un istoric in spate, sa prezinte credibilitate.

Altfel spus, Momentum aduna in acelasi loc stiri pe scurt si la subiect, stiri variate pe care le poti accesa si ulterior direct pe paginile unde au aparut initial.

Optimeaza timpul petrecut online

Pana la urma totul este despre timpul pe care il petreci online. Ai nevoie si de surse de informare, dar nu iti place sa cauti prea mult site-urile de nisa sau sa confrunti stirile astfel incat sa iti fie clar ca ai de-a face cu o stire adevarata sau o pura speculatie. Momentum iti da un motiv in plus sa te opresti aici pentru a citi stirile zilnice: iti optimeaza timpul dedicat acestui mod de relaxare si informare in acelasi timp.

In loc de concluzie

Este adevarat ca online-ul ofera variante mai usor accesibile de a te informa. Exista insa si fenomenul de fake news de asemenea, ceea ce te face sa te indoiesti de aproape orice citesti. Mergi la sigur cu site-uri ce au in spate filtre pentru astfel de stiri inutile, exemplul concret dovedit fiind momentum.co.ro.

No Comments Found

Leave a Reply