articole

Tot ce iti trebuie pentru curatenie!

Sa faci curat nu este neaparat o obligatie, ci o datorie pe care o ai fata de tine si fata de cei din jur. Cu atat mai mult daca casa in care locuiesti gazduieste mai multe persoane, trebuie sa cureti chiar mai des decat ai face-o daca ai locui singur.

Magazinul Echipamentcuratenie.ro are o experieta destul de vasta in acest domeniu si ofera clientilor cele mai bune produse de curatenie, la preturi foarte accesibile.

Ce sa folosim de la Echipamentcuratenie.ro?

Gama de produse tork este intotdeauna apreciata, nu numai de catre gospodine, ci si de companii mari care necesita curatenie la nivel profesional, dar si de restaurante, baruri, centre medicale saloane de infrumusetare. Gama de produse Tork este cunoscuta la nivel mondial, iar cei care folosesc sapun tork, pot observa rapid cat de eficient este impotriva mainilor murdare. Este o certitudine faptul ca formula acestui sapun dizolva orice bacterie.

De asemenea, nu putem vorbi despre curatenie fara sa nu mentionam ceva despre gama de aspiratoare profesionale pe care echipamentcuratenie.ro o pune la dispozitia clientilor!

Desi sunt putin mai scumpe fata de un aspirator normal, acestea pot aspira chiar si cele mai incapatanate pete de murdarie. Modelul SW 53|S Cu Cuva Din Inox Si Cu 3 Motoare, 3300 W, Columbus este exemplul perfect de aspirator ce poate fi folosit fara probleme la curatenia profesionala.

Aceasta clasa de aspiratoare are trei motoare de absorbtie si fata de clasa standard are numeroase inbunatatiri cum ar fi tubul de aspirare fabricat din aluminiu, o clapeta de reglare a inaltimii de lucru in functie de tipul pardoselii, precum si un furtun de aspirare cu o lungime de pana la 15 m care ii  confera o raza de lucru foarte mare.

Curatenia reduce stresul

Pastrarea biroului curat si organizat va permite sa reduceti nivelul de stres la minim. Un birou aranjat va ajuta sa pastrati lucrurile in mod sistematic si sa fiti mai chibzuiti, fiind un aspect demn de luat in seama pentru optimizarea si/sau mentinerea bunastarii voastre.

Imbunatateste sanatatea fizica

Birourile ravasite pot deveni mari surse de bacterii. Ganditi-va numai cat timp petreceti la locul de munca, mai exact cea mai mare parte a zilei. Munca intr-un mediu insalubru, in mod regulat, este combinatia “perfecta” sa dezvoltati multe boli si, in consecinta, sa utilizati zilele libere (cand ati putea pleca in vacanta de exemplu), pe post de concediu medical. Au fost efectuate mai multe studii cu privire la mediul in care lucreaza oamenii, in urma carora s-a demonstrat ca acesta este un adevarat focar de infectie, existand peste 500 de bacterii.

Imbunatateste sanatatea mentala

Desfasurarea muncii intr-un mediu curat poate reduce stresul si va ajuta sa aveti mintea limpede pentru sarcinile reale. Va poate ajuta chiar sa va simtiti mai fericiti, mai relaxati, mai concentrati si mai multumiti de munca pe care o depuneti.

Dezordinea fizica poate duce la dezordinea mentala si invers. Un spatiu ordonat va poate ajuta sa va relaxati, sa va concentrati mai bine si sa fiti mai productivi.

 

No Comments Found

Leave a Reply